keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Jos oli edellisen postaukseni aiheena ollut aamu upea, niin hyvänä kakkosena tulevat kyllä nämä kultaisen auringon illat maalla.
Viime viikonvaihteessa niissä oli erityistä valoa ja kuulautta, koska öistä oli tulossa hyvin kylmiä.

Iltaisin tykkään käydä vanhassa tallissa, jossa Ville-papan kaksi hevosta aikoinaan eleli. Ensin Valtti, myöhemmin Raiha.
Taisi olla raisumpi Raiha, joka on seinästä jyrsinyt oivan palasen tylsistyessään.
Sileäksi kaluttua pintaa pitää aina hipaista.Siinä se lovi vielä on, vaikka hepoista on aika jättänyt ainakin 40 vuotta sitten.
Ikkunasta työntyvä laskevan auringon valo maalaa arkiset halkopinotkin uskomattoman kauniiksi.
Täällä asustaa satavarmasti tallitonttu ja se sytyttää pienen lyhdyn,kun kukaan ei ole näkemässä. :)


11 kommenttia:

 1. Kauniita iltavalon kultaamia kuvia, etenkin halkopinot, ihanat! Mielikuvissani piipahdin Ville-pappasi tallissa heposia katsomassa, oikeesti en ole ikuna tallissa vieraillutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pidit! <3 Tässä tallissa tosiaan eleli vaarin ensimmäinen suomenhevonen Valtti, joka oli hyvin hyvin rauhallinen työhevonen.Minun lapsuudessani jo eläkeikäinen.Sitten tuli Raiha ja se oli aika tuittu ja sitä piti varoa,kun taas Valtti ei ollut meistä lapsista moksiskaan.
   Kiitos Sirpa! <3

   Poista
 2. 'Pakkasyö on ja leiskuen....'
  Varmaan talvella tulee tuo mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielujen sympatiaa <3 Et uskokkaan, kuinka oikeaan osuit! :)
   Laulu on ehdottomasti yksi suosikkejani joululauluista ja kuljettaa minua joka ainoa kerta mummulan ladosta talliin ja navettaan ja tupaan mielikuvina edetessään.Usein minulla on silmät kiinni ja kyynel pyrkimässä silmäkulmaan, niin rakas tunnelma siinä laulussa on.Muutenkin olen aina ihaillut (Viktor Rydbergin runosta suomennettua kaunista ja niin monivivahteista kerrontaa laulussa).(Viktor Rydbergin Tonttu-runon on suomentanut Valter Juvan lisäksi Yrjö Jylhä.)
   Kiitos Seija! <3

   Poista
 3. Ihan mielettömän ihana tunnelma näissä kauniissa kuvissasi ♥
  Olen ihan satavarma, että ainakin tallitonttu, kotitonttu ja saunatonttu ovat olemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihan varmasti on! Ja metsässä niitä pieniä keijuja ja menninkäisiä! :)Olen sivusilmällä nähnytkin vilauksia.<3 Ei niiden kohtaamiseen tarvita, kuin se hiljentyminen ja sydämen avaaminen metsälle.
   Kiitos Ansku! <3

   Poista
 4. Ihanat varjot! Onpa sinulla täällä kauniita kuvia! Liityin heti lukijoiden joukkoon, sillä tunnut pitävän samanlaisista asioista kuin minäkin.
  Ihanaa lokakuista päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Piipe ja ihanaa lokakuun iltaa myös sinulle! <3
   Tapaamisiin sinun blogissasi!

   Poista