sunnuntai 12. helmikuuta 2017




Tänään teimme isännän kanssa autoiluretken Kirkkonummelle.
Eilisestä kierrätyskeskuksesta innostuneena toivoin pääseväni Kirkkonummen kirpparille, jossa en vielä ole käynyt, tässä lähiseudulla kun on. Isäntä kiltisti lähti kuskiksi.

Mukaan kirpparilta lähti 3kpl erikokoisen saumanlitistäjän setti (puolikuun muotoisten piirakoiden ja torttujen tekoon)mangoldi ja muihin ihaniin kasvispiirakoihin kesällä. Kauniista, värikkäästä kankaasta ommeltu pussi muovikasseille ja kuinkas ollakkaan värikäskankainen pehmolelulintukin. 
5e shoppailureissu.

En ollut tiennytkään, että Kirkkonummen ostarin vierestä löytyy keskiaikainen kirkko.
Kirpparin jälkeen, ostarin tapahtumateltasta ostamiamme makkaroita syödessämme kirkonkellot alkoivat soida!
Minä rakastan kirkonkelloja! Soidessaan ne muuttavat tunnelman heti niin erityiseksi.Puolenpäivän messuun kutsuivat kirkkoväkeä.

Ostarin tapahtumateltassa oli esittelymyynti bio-hajoavista pesuaineista.
Tuli hankittua pesuaine lautalattialle ja käsitiskiaine-kesäksi mummulaan.
Söpöt ponit oli tuotu paikalle lasten iloksi.Tarkenivat hyvin paksuissa karvoissaan.
Kiva reissu aurinkoisessa talvisäässä!













12 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen näköinen kivikirkko!
    Olet tainnut saada innostuman kirppareista uudelleen.
    Olin joskus oikein kirppareiden suurkuluttaja. Välttämättä nyt en aina löytänyt mitään. Yleensä etsin asioita joita voisi tavalla tai toisella tuunailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa innostus ei ole kadonnut välillä minnekkään, en vain ole postaillut löydöistäni vähään aikaan. :) Juuri ne tuunattavat jutut ovatkin niitä parhaimpia! Kun löytää johonkin omaan tarkoitukseensa osasen täydentämään kokonaisuutta, jota mietiskelee.Ja värit vetävät nyt minua puoleensa, kuin hunaja karhua. :) Kuinka pongaankin kaiken, missä värit hehkuvat.
      Kiitos Vikki! <3

      Poista
  2. Ihana päivä sinulla ollut. Minäkin uskaltauduin jopa meren jäälle tänään. Yritin etsiä viiksitimaleita, mutta hiljaista oli. Onneksi sai nauttia auringosta =D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti googlettaa tuo viiksitimali. :) Voi taivas, miten hieno lintu! Aivan outo minulle, ja meillä asustelee...!Pitääkin pitää silmät vielä enemmin avoinna. :)
      Kiitos tästä opista. <3
      Aivan upeasti aurinko onkin nyt meitä piristänyt viime päivinä.
      Kiitos Katinka! <3

      Poista
  3. Meidän kaunis kirkko! Jos isäntä ei olisi flunssan kourissa olisimme myös tulleet kirkolle:)
    Kiva, että löysit jotain kotiin viemistä.

    Kauniit kuvat!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidämpä hyvinkin. :) Katselin kyllä ympärilleni kovasti, että josko matkakuvistasi tuttua Sirpaa olisi näkynyt. :)
      Kiitos sinulle ja mukavaa viikon alkua! <3

      Poista
  4. On kaunis kirkko ja ponikin sopii väritykseltään samaan tunnelmaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kirkko oli bonus-yllätys retkellä, kun en ollut tietoinen siitä ollenkaan.Pidän erityisesti noista keskiaikaisista kivikirkoista.
      Kiitos Seija! <3

      Poista
  5. Voi, niin ihania kuvia, ja ne toivat monia hyviä muistoja mieleeni. Tuossa kirkossa on mm. kastettu kummityttöni ja konfirmoitu sekä esikoiseni että kummipoikani. Varsinkin iltavalaistuksessa peltojen takana siintävä kirkko näytti minusta todella kauniilta, kun sitä olohuoneen ikkunnasta aikoinaan katselin.
    Ihana päivä sinullakin takana ja tosi kivoja löytöjä onnistuit jälleen tekemään :)
    Aurinkoa alkavaan viikkoosi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai olet Kirkkonummellakin asustellut. :) Kirkkonummi on kyllä kaunista seutua, pitää kesällä tehdä useampikin retki sinne, kun ollaan hetkiä täällä pääkaupunkiseudulla pyykkiä pesemässä jne.
      Iltavalaistu kirkko peltonäkymällä on varmasti ollut kaunis!
      Pienet ponkaisut uusiin paikkoihin virkistävät aina. :)
      Kiitos Ansku! <3

      Poista
    2. Kyllä vaan! Olen asunut Espoon Lintuvaarassa, Karakalliossa, Viherlaaksossa ja Kivenlahdessa, sitten Kirkkonummella Ytterkurkissa ja Kyrkvallassa, ja nyt asustelen, ainakin toistaiseksi, täällä Kotkassa :)
      Tässä sinulle yksi todella kaunis ja kiva retkikohde Kirkkonummelta: http://retkipaikka.fi/vapaa/suuntana-syksyinen-meiko/

      Poista
    3. Oletpa sinä ehtinyt! :) Itse synnyin Helsingissä, sieltä Soukkaan ja Soukasta Kreetalle, takaisin Soukkaan, sieltä Hyljelahteen ja viimeiseksi Saunalahteen. :)
      Voi kiitos tuhannesti Ansku ihanainen tuosta vinkistä! <3 En ole ollut tuosta ulkoilualueesta ollenkaan tietoinen...ehdottomasti pitää käydä!

      Muuten se vaarini hauta siellä Kotkassa-löysin netistä kuvan haudasta ja vaarin nimi näkyi siinä selvästi. :) Eli nyt se on nähty siihen asti, että ensi kesänä on ihan pakko käydä paikan päällä.Uteliaisuuteni on nyt saanut täyttymyksensä ja sinäkin voit unohtaa tämän asian.:)
      Kiitos vielä Anskulainen! <3

      Poista