lauantai 18. syyskuuta 2021


Pikaiset terveiset täältä entiseltä kotisaarelta!❤

Kaksi koronarokotusta saaneena päätin uskaltaa lähteä reissuun. Ei minua ulkomaanmatkat muuten edes juurikaan kiinnostaisi, mutta kumpanenkin lapseni on täällä nyt pidempään, ja tyttärenpoikakin tutustumassa tähän puoleen perimästään, joten olihan mummin tultava perässä, ettei ikävä ihan nujerra. Pelkät lennot sai puoli-ilmatteeksi juuri nyt ja kortteerin sain exän, lasteni isän villalta, jossa vietämme nyt aikaa tyttären ja pienen lapsenlapseni kanssa. Poikani kolmekymppisetkin juhlittiin. Kuuma on, päälle 30 plussaa, mutta illat ja aamut ovat lempeät. Kyllä nuo laskevan auringon eteen kohoavat jylhien vuorten siluetit, alhaalla merenpinnan hopeaksi maalaava kuu, kylän valot ja kaskaiden sirinä edelleen ovat sykähdyttävän kauniit, kun illalla nojailee parvekkeen kaiteeseen. Katkaisee tämä hetkeksi melko lailla kovaa vauhtia saapuvan talvikauden ja viilenneen kotimaan syyssään tuomat vaatetuksen lisäämiset jne. kun täällä nyt hellemekossa tovi liihotellaan. 

Olen ollut melko laiska blogin suhteen jo jonkin aikaa, syynä se, ettei ole ollut oikein postauksien aiheita. Palaan asiaan reissun jälkeen kamera täynnä matkamuistoja.

Na iste kala!❤15 kommenttia:

 1. Hyvää tekee irtiotto kotoisista ympyröistä. Nauti ja rentoudu rakkaittesi parissa lomailusta.:)
  Ahkerasti houkuttelevat edullisilla hinnoilla matkatoimisto ja lento firma lähtemään matkailemaan. Me lykätty matkustusta. Perheessämme tarve kolmannellekkin koronarokotteelle, ei riskeerata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,kyllä tämä on mukava pieni paussi syksyn viileydestä!😊
   Kovin oli edullista nyt matkustaa,samat pelkät lennot ensi kuussa olisivatkin olleet jo kolme kertaa kalliimmat,kun syyslomat alkavat.
   Minäkin olen noudattanut niin tiukkaa koronastrategiaa,etten olisi aiemmin missään tapauksessa lähtenyt reissuun.Pakko se vain on noihin rokotuksiinkin luottaa.Tosin koneessa kun muut söivät ja ottivat maskin pois,minä en...
   Kiitos Tarja!❤

   Poista
 2. Mukava kuulla, että olet päässyt entiselle kotisaarelle. Kyllä me jaksetaan odottaa matkakuulumisiasi. Täällä kotikulmilla vaahterat jo pudottelevat lehtiään ja hallanvaarasta varoitetaan lähiöiksi. Nauti sinertävisä vuorista ja lempeistä illoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen kanssa puuhatessa ja aikaa tyttären ja pojan kanssa viettäessä,välillä jopa unohtuu,missä ollaan.😊
   Sitten silmä osuu noihin huimiin näkymiin ja osaa arvostaa tätä kesäkuumaa,
   kun tietää,että kahden viikon jälkeen on paluu syksyiseen kotimaahan tikkitakkia naftaliinista kaivamaan.
   Nautin ja tuon sitten kuvaterveiset tullessani.
   Kiitos Piri!❤

   Poista
 3. Olenkin miettinyt, missä olet. Hyvä, että matkalla, eikä mitään ikävää ole sattunut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,ihana kuulla,että olen käväissyt milessäsi!😙
   Minäkin välillä mietin kun jostakusta blogiystävättärestä ei vähään aikaan kuulu,että toivottavasti kaikki siellä päässä hyvin,varsinkin kun on nyt tämä koronakin.
   Kiitos ihana Hannele!❤❤

   Poista
 4. Ihanan lämmintä lomaa! Nauti täysillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe!❤ Otan kaiken irti tästä matkasta,niin lämmön kuin läheistenkin puolesta.
   Ihanaa kun pikku vesseli saa täällä hääriä ilkosillaan ja lotrata vedellä patiolla.😊

   Poista
 5. Aivan ihanaa, että olet siellä rakkaimpiesi luona, etkä yksin kotona potemassa ikävää ❤
  Voi miten upeat maisemat! Täällä taas tänäänkin alle 10 astetta lämmintä, joten nauttikaa te siellä kesäkeleistä, kaikesta kauniista, sekä ihanasta yhdessäolosta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä luksusta mummi-ihmiselle,kun saa kaksi viikkoa herätä pienen kanssa samassa talossa.Tuohon mummin huoneen ovelle ilmestyy aamuisin ihana pieni,juuri herännyt,nauravainen poika ja siitä sitten lähdetään uuden päivän touhuihin yhdessä.😊
   Nämä yli kolmenkymmenen plusasteen helteet vaan eivät ole oikein minun juttuni,onneksi toiselle viikolle luvataan miedompaa porotusta.
   Kiitos Ansku!❤

   Poista
 6. Samaa laiskuutta ollut blogin suhteen ilmassa minullakin (mutta paljon pahemmassa mittakaavassa kuin sinulla). Voi miten ihanaa, että pääsit reissuun!! Ja saat olla läheistesi kanssa. Nauti lämmöstä, täällä on kaikkea muuta, viimaa ja tuiskua, mutta juuri nyt sinun ei tarvitse välittää siitä mitään :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla itselläni nyt pisin passiivisuuden kausi blogin suhteen.
   Sitä lähtee miettimään postausta,muttei sitten saa aikaiseksi kun ei ole mitään omasta mielestä järjellistä sanottavaakaan.
   Ja olenkin sitä mieltä,että postaamisen pitää olla kivaa ja tulla luontevasti ja halulla jakaa jotain.
   Jos kävisi vastentahtoiseksi,lopettaisin kokonaan.
   En kuitenkaan halua luopua tästä yhteisöstä täällä,joka on antanut itselleni niin paljon näiden vuosien aikana.
   Syysymmällä saattaa taas into nousta uudestaan!😊
   Kiitos Pilvi!❤

   Poista
 7. Oi, onnellista! Varmasti ihanaa ja todella ansaittua koronakurimuksen jälkeen. Onneksi on rokotteet olemassa. Niistä olen tosi kiitollinen.
  Ihana nähdä sitten lomakuviasi ja lukea lomamuistojasi kun palaat. ❤

  Pidätkö matkapäiväkirjaa? Minä aina yritän, mutta en sitten malta kirjoittaa kuin parina päivänä. Viimeksi Roomassa (siitäkin on jo yli kolme vuotta) kirjoitin vihkoon tai hätäisille pikkulappusille päivämäärän ja tunnelmia ym. Niitä sitten kokosin kuvien ja piirrosten kera matkapäiväkirjaan kotona.

  Nauti ja viihdy, kuten teetkin. Kaikille paikallisille koirille, kissoille ja muille eläimille terveisiä ❤.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen hiukan pyörällä päästä kaikesta.:)
   Otan aina reissulle vihkon ja kynän, tarkoituksena pitää matkapäiväkirjaa. Useimmin jää pitämättä.
   Postailen tunnelmia nyt jonkun aikaa tästä aiheesta blogissani.Sillä tavoin puran kaiken ja tänne jää sitten tunnelmat säilöön. :)
   Kiitos Ninnu!<3

   Poista