keskiviikko 27. tammikuuta 2021Kameralla, nenä kiinni märissä havuissa, 
pääsee harmaantylsänäkin päivänä vihreään maailmaan. 
Uskon, että tuoksukin olisi ollut hieno,
jollei kuiva sisäilma olisi kuivattanut nenän limakalvoja tukkoisiksi.
Mutta pidin myös havujen pistelystä kasvoillani, konkretiasta, että olen metsässä.

Toisaalla oli vihreää etsinyt joku muukin. Syödäkseen.

Vihreää kotonakin. Joululahjaksi saatu amaryllis on uskomattoman upeassa kukassa, jo toista kierrosta joulun jälkeen.Olipa joku taiteillut mahtavan liukumäen lapsille! Lumiportaita noustiin ylös ja kourua myöten alas ja suuri vahti palloineen vahtii pieniä laskijoita!


Harmaata tänäänkin. Merellä usvaa.

Viikonjatkoja!<3

 

8 kommenttia:

 1. olet saanut kauniisti, vesipisarat havussa, kuvalle tallennettua.
  Mahtava lumikoira. Tänään lenkillä näin yhden talon pihalla hervottoman suuren lumikissan... mielessä kävi, että ottaisin siitä kuvan, mutta en sitten viitsinyt, kun oli ihan ikkunoiden alla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut usein sama ongelma.Näen jotain mieleistäni kuvattavaa jossain,mutta siinä on taustalla talo ja sen ikkunat,joten olen ujostellut kuvata sinne päin.En halua kenenkään kuvittelevan,että yritän kuvailla ihmisten yksityisyyttä ja koteja.😁 Oli pitkään nuoskalunta ja lumitaiteilijat saivat varmasti kaikenlaista aikaan.
   Kiitos Hannele!❤

   Poista
 2. Harmaita ja sumuisia säitä on viime päivinä ollut ja olenkin jo alkanut kaipaamaan kodin sisustukseen lisää väriä. Vihreä ja valkoinen ovat kaunis yhdistelmä, ja itse lisään siihen piakkoin myös keltaisen, kunhan päästään helmikuun puolelle. Se on niin piristävä väri ja kuin lupaus kirkkaasti loistavasta kevätauringosta :)
  Tosi kaunis tuo sinun amaryllis ❤︎ Valonpisaroita viikonvaihteeseesi ihanainen ❤︎


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samoilla linjoilla olemme noiden värien kanssa!😊
   Minulla vihreän himo yltyy yltymistään ja lempivärini keltainen houkuttaa enenemässä määrin.Sain juuri tyttäreltäni keltaisen tulppaanikimpun,ja se hivelee silmiäni!Kesäähän nämä värit markeeraavat,keltainen auringonpaistetta,jota kovasti jo kaipailen näiden harmaiden päivien jälkeen.Katsoin juuri sääennusteen ja ilokseni huomasin,että lupaavat taas kunnon pakkasia ja aurinkoa melkein koko ensi viikoksi!
   Juu,tuo amaryllis on kyllä rakkaudella annettu,uskomattoman kauniina kukkii!😍
   Kiitos Ansku ihanainen,paljon valoa ja energiaa myös sinne tykösi!❤

   Poista
 3. Noin raikas vihreä näyttää voimaväriltä tammikuussa. Vielä on luntakin, joskin harmaantunutta. Vai näyttääkö amarylliksesi rinnalla vain nuhjaantuneelta.
  Kylmempää luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se juuri on!Huomaan etsiväni vihreää nyt luonnosta,vaikkei sitä paljoa ole vielä tarjolla.Se voimistuttaa minua luottamaan ja uskomaan,että kesää kohti olemme menossa ja ehkä tämä kurimuskin taas laantuu ainakin kesäksi.
   Kovin ovat menneet harmaaksi ja likaiseksikin nämä pääkaupunkiseudun lumet.Odotan innolla ensi viikolla satavaa uutta lunta ja pakkasia,saadaan kaunis talvi takaisin.
   Kiitos Aimarii!❤

   Poista
 4. Onpa suloinen liukumäki! Tuossa on joku nähnyt vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin, että ollut jollain hieno mielikuvitus ja vaivannäkö.:)
   Kiitos Piipe!<3

   Poista