torstai 21. marraskuuta 2019 Syksyn valo.

Vajaa viikko sitten se vielä löytyi, niin kuin kuvista näkyy,
nyt on ollut jo useamman päivän hiukan kateissa.
Huomaan,
 että olen ulkoiluttanut kameraakin turhanpanttina mukana kävelyretkilläni,
ainuttakaan kuvaa ei ole sinne taltioitunut melkein viikkoon.
Kävelyillä olen käynyt ainoastaan raittiin,
vuodenaikaan nähden hyvin leudon ilman tähden.
Harmaata on ollut.
Kaipa tätä voisi kutsua tyyneksi myrskyn alla kun tuntuu,
että aika on tuolla maisemassa pysähdyksissä.
Joulukuun "myrsky," jos sallitte sitä mukavaa tohinaa
näin kutsuttavan,
onneksi alkaa ihan pian ja tuo oman valonsa hämärään.
Vaan kyllä sitä lunta kaipaisin.
Saisi sen talvisen tunnelman.
Tuntuu, että tämä syksy venyy venymistään.Näin kirpakkaa oli viime vuonna näinä päivinä 25.11.(4 alinta kuvaa)
Saunalahtikin jo laajoilta aloiltaan jäässä täällä meillä päin.

Mukavaa alkavaa viikonloppua!<3
14 kommenttia:

 1. Voimia, intoa ja sinnikkyyttä valon odotukseen! Kyllä sitä kannattaa odottaa, joulun valot kohta kimalttaa ja voittaa harmauden. Hyvältä tuntui noita kuvia katsella, syntymäpäiväni iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Suomalainen Kyproksella!❤Ja synttärionnitteluni eilisen johdosta!🌹

   Poista
 2. Ihanaa valon kimallusta ja kaunista kuuraa kuvissasi ❤
  Eipä ole kuvia tullut viime päivinä otettua. Ensinnäkään en ole ehtinyt "valoisaan" aikaan kameraa ulkoiluttamaan. Toiseksi, taidot eivät riitä niin hämärässä/pimeässä kuvaamiseen, eikä minulla ole oikein ollut tarmoa edes etsiä hyviä kuvauskohteita.
  Vielä kuukausi, ja sitten alkavat päivät hitaasti, mutta varmasti pidentymään. Huoh, kunpa sitä lunta ja pakkasta nyt saataisiin valoa ja jouluisempaa tunnelmaa tuomaan tänne eteläänkin.
  Harmaudesta huolimatta virkistävää viikonloppua sinulle ❤


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku!❤
   Eipä ole,ei.😊
   Itsellänikin on haasteita hämäräkuvaamisen kanssa,ei oikeastaan niin huvitakkaan,eikä tule hyviä kuvia,rakeiseksi menevät.
   Voi ihanaa,sain niin paljon voimaa tuosta huomiostasi,että päivät alkavat tosiaan pidetä jo kuukauden,reilun päästä!Ja kun sitä lunta nyt vaan tulisi,jaksaisi paremmin sinne kuukauden päähän.😉
   Kiitos ja virkistävää(sinulle töiden jälkeen)viikonloppua!❤

   Poista
 3. Mukava kuvakattaus jälleen! Meillä Turun seudulla on näkynyt aurinkoa sentään pari kertaa viimeisen viikon aikana, joten aivan säkissä ei ole tarvinut elää ja ulkona on voinut kuvatakin. Toistaiseksi pitää pärjätä tällä, mitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M.T.Ainasoja!❤ Teillä on ollut Turun seudulla hiukan pirteämmät säät,meilläkin täällä toiveita auringosta taas huomenna,odotan innolla!😊

   Poista
 4. No viimevuoden kuvasi todistavat sen, kun olen voivotellut, että ei viime syksy ollut näin pimeä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,kyllä oli ilmeisesti enemmän aurinkoisia pakkaspäiviä viime vuonna näihin aikoihin.Ainakin omien kuvien perusteella,kun niitä on tullut plärättyä.😊
   Kiitos Hannele!❤

   Poista
 5. Piti laittaa kommentti uudestaan, kun edellisestä puuttui kirjaimia. Liekö johtuu perjantaiväsymyksestä?
  Kyllä nyt alkaa olla kaksi pimeää vastakkain ja tämä valottomuus vie voimia. Kaikesta huolimatta menemme päivän kerrallaan. Toivotan Sinulle oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe ja hyvää viikonloppua!❤ Tähän aikaan vuodesta töissä käydessä perjaintait olivat niitä "takki tyhjä" päiviä,ymmärrän väsymystäsi oikein hyvin.😊
   Itselläni uuden työn etsimisessä on nyt pieni tauko,kun vaivaa tämä plantaaris faskiitti,eli luupiikki kantapäässä.Ulkoilulenkin olen nilkuttanut suomalaisella sisulla ja raittiin ilman tarpeestani,mutta tiedän,ettei kantapää kahdeksan tunnin työpäiviä ja työmatkoja jaksaisi tässä kunnossa.Ensi viikolla menen taas terveyskeskukseen,josko nyt jo pääsisin oikein lääkärin juttusille,viimeksi sairaanhoitaja luki minulle hoito-ohjeita netistä,ne samat jotka olin jo itsekin lukenut.😊 Alan todella toivoa sitä kortisonipiikkiä,ärsyttää kun ei pääse kunnolla kävelemään.

   Poista
 6. Minulta on jäänyt joksikin aikaa kameran ulkoilutuskin, vaikka aina voi löytää valonpilkahduksia sumuisista ja harmaistakin maisemista.
  Eihän tässä sinun kuvakoosteessasi ollut yhtään kuvaa, joissa ei olisi valoa. Vesilätäköitä on joskus hyvin mielenkiintoista kuvata ja erilaiset heinät ovat oikein kuvauksellisia.
  Tuon plantaaris faskiittivaivan minäkin sain tuta perin pohjin.
  Toinen äityi niin pahoin, ettein pystynyt työssä seisomaan paikallani edes tuntia kahta. Se leikattiin ja pian tuli vaiva toiseen jalkaan. Se tavallaan "repesi" jossain varpailleni pudottessa, sattui hirveästi, mutta parani saman tien.
  Tsemppaan sua kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii!❤
   Voi,sinäkin olet saanut tästä viheliäisestä kivusta kärsiä!Ulkona mielellään liikkuvalle vitsaus,koska rajoittaa sitä.Olen kuivilla keleilläkin turvautunut saappaisiisi,koska niissä on paremmin tilaa ja niissä kantapää ei kipeydy pehmeän pohjallisen ja paksun villasukan kanssa niin pahoin lenkin aikana.Välillä levossakin tuikkii kuin veitsellä kantapään sivusta työnnettäisiin.Kaikkea vaivaa sitä ihmiselle siunaantuukin...en edes tiedä,mikä tämän sai aikaan,epäilen kuitenkin lättäpohjaisia kesätossuja,joita käytin Kreetalla ollessani.Tosin kipu alkoi vasta myöhemmin maalla täällä Suomessa.
   Ja juu olet ihan oikeassa,kyllä sitä valonpilkahdusta etsiessään löytää pilvisinäkin päivinä,on vain ollut niin harmaata,ettei oikein ole olut inspiraatiota etsiä,kunhan käynyt päivittäisen happihyppelyn saamassa.
   Kiitos tsemistä,eiköhän tämä tästä tämäkin.😊❤

   Poista
 7. Voi, kyllä pikkupakkaset jo olisivat tervetulleita, mutta melko lämmintä lupaa vielä tulevallekin viikolle. Viime vuonna mentiin näköjään talvisemmissa tunnelmissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!Alkaisi tuntua talvelta pikkuhiljaa!😊
   Kiitos Hensku!❤

   Poista