keskiviikko 27. marraskuuta 2019Voihan hyssykät tätä loputtomalta tuntuvaa hämärää ja aikaisin saapuvaa pimeyttä.


Päivät kuin variksen olemus. 
Taitaapi sekin tuossa katuvalon syttymistä odotella.


Pakko on puuhastella kaikkea keinovalon alla, 
ettei kävisi kuin karhulle ja talviunille tästä kuukahtaisi tykkänään. :)


 Lidlistä ostin paketit kutakin kuivakoristetta ja kuumaliimailin kranssipohjan täyteen.


Joulukortitkin leikkailin ja liimailin tänä vuonna itse kauniista kuvista.
Pahvipohjat ja valkoisella tussilla kirjoittelin jouluntoivoitukset.
Loppui tuo postilakkokin ja taitavat päästä määränpäihinsä.


Joulunodotuksesta virettä sinne Sinullekin!<3


10 kommenttia:

 1. Kiva idea nuo kortit!
  VAikka syksyn ihminen olenkin, tämä ainainen sade vie voimia. Rakastan syksyjä, joissa on pikku pakkasia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!❤ Tänä aamuna täällä meilläpäin on loistava sää,toivottavasti siellä teilläkin,aurinko paistaa siniseltä,yöllä on satanut hiukan lunta ja näyttäisi olevan pientä pakkastakin.😊 Kyllä on heti pirteämpi yleisnäkymä ikkunasta ulos!

   Poista
 2. Olet tehnyt kauniita kortteja, onneks ihmiset saa lähetettyä kortin jouluksi.Pimeää on täälläkin, 2 pivää on vettä satanut,lumi toisi valoa,mutta ei sitä tänne rannikolle tule kohtakaan, mutta kestetään vielä kuukausi,niin energiaa alkaa tulla kehoon,kun on tietoisuus siitä, että kohta on valoa enempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pike!❤ Niin tosiaan,ei mene kuin se kuukausi niin alkavat päivät taas pikkuhiljaa pidetä,ihanaa!Joulukortteja on niin mukava saada,olisi ollut tylsää,jos se olisi meiltä viety tänä vuonna.Pidän konkreettisista terveisistä näinä digiaikoina.😊

   Poista
 3. Voi miten kauniita kortteja! Tuntuu ihan jouluiselta, vaikka täällä toukotöitä tehdäänkin,jotkut pellot on oraalla jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suomalainen Kyproksella!❤ Jouluhan on enemmikseen tunnelma,muistan kyllä kuinka sen sai sydämeensä etelämmässäkin aikaan,vaikka luonto kukoistaa vihreänä ympärillä.😊 Terkkuja sinne "keväänkorville!"❤

   Poista
 4. Kyllä tämä vielä iloks muuttuu ja aurinkoisiakin säitä on tulossa.
  Pluspuolena näissä harmaammissa päivissä, että voi keskittyä sisähommiin, kuten just korttitalkoisiin ja muuhun askarteluun.
  Osaat kirjoittaa niin kaunista kaunoa! Tuollaista minäkin osaan, kun sitä opetettiin kansakoulussa, ei ole vielä unohtunut. Joulukorttisi on todella sieviä, kuten ovikranssikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään esimerkiksi juurikin paistaa!Eilen kyllä itse asiassa nautin kosteanharmaastakin säästä,kun en ollut nukkunut hyvin ja ulkoilulenkki teki terää pikku tihkussakin.Ja kotona myös voi ottaa listalta hommia tehdäkseen,kun alkaa hämäränhyssy painaa olkapäitä.😊 Silloin 60-luvun lopussa vielä harjoiteltiin kansakoulussa kahden painetun rivin väliin kaunokirjoitusvihkoon ahkerasti.Minusta on suuri harmi,että kaunokirjoitus on ilmeisesti jätetty kokonaan pois opetuksesta,se harjoitti monenmoista osaamista.Ja siitä pohjasta sitten jokainen lähti muokkaamaan omaa tyyliään pikkuhiljaa persoonallisempaan suuntaan.Luonteenpiirteetkin tulivat siinä kohtaa esiin,jotkut lähtivät taivuttamaan takakenoon,jotkut muuten muuttamaan opittua.Itse palasin aina nuorena kokeilujen jälkeen perustyyliin,mutta huomaan,että kyllä se oma persoonallisuuskin näkyy esim.viivoissa ja pisteissä ym.
   Kiitos Aimarii!❤

   Poista