torstai 9. joulukuuta 2021

 Vaikka ulkona on kylmä,lämpö löytyy täältä kotoa sisältä.Joulun lähestymisen tuntee yht'äkkisinä läikähdyksinä sisällään.Häviääköhän tämä ikinä.Sama tunne kuin lapsena.Silloin jännitti iloisesti lahjat ja jouluaaton saapuminen.Nyt vanhempana joulu itselläni on tunnetila,joka kasvaa aattoiltaa kohti.
Tänään koristelin pienen kotini joulukoristein.Annan päivänä,niin kuin aina.Suurin osa jäi kaappiin,tänä jouluna olen tyytyväinen vähempään.
Joulukettu pääsi keinutuoliin ja näyttää siinä hyvin tyytyväiseltä.Pirteä pupu katselee seinähyllyltä touhujani.
Inspiraatio jäi päälle koristelun jälkeen ja innostuin muokkaamaan kuvia hiukan joulusadunomaisiksi.Tähän täytyy perehtyä oikein ajan kanssa,niin mukavaa luoda tavallisista kuvista jotain jännempää.

Mukavia joulukuun päiviä kaikille!❤


15 kommenttia:

 1. Voi tätä tylsää bloggeria, kun ei ollut päivittänyt lukulistaani! Odottelinkin sinulta postausta itsenäisyyspäiväksi, ja olithan sellaisen tehnytkin, mutta minun lukulistassa sitä ei näkynyt? No nyt sen luin, ja kun sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa, niin tässä se todellakin toteutui.
  Miten koskettava ja kaunis kirjoitus ❤︎ Näitä tarinoita ei todellakaan saa unohtaa! Kaikessa kauheudessaan ja surullisuudessaan ne ovat osa meidän kaikkien historiaa. Ja voi mitä aarteita nuo Ilmarin kirjeet ovatkaan. En voinut liikuttumatta lukea hänen sanojaan rakkaalle vaimolleen. Minusta on ihanaa, että nuo kirjeet ovat yhä teillä tallessa ❤︎ ja kiitos, että jaoit tämän tarinasi täällä ❤︎

  Kaunista joulun tunnelmaa olet kotiisi laittanut ja kivasti käsitellyt nämä tämänkertaiset kuvasi. Voi miten tyytyväiseltä tuo kettu näyttääkään, niin suloinen hymysuinen repolainen :D

  Meidän tupa on jo ihan täydessä jouluasussaan. Kuusi on koristeltu, tähdet ja kyntteliköt laitettu ikkunoihin, jouluiset tyynyt sohvalle, ja tonttuja sekä lyhtyjä on ilmestynyt niin pihalle kuin parven portaikkoonkin.... ja lähinnä lastenlasten takiahan minä tätä tupaa olen koristellut ;)
  Täällä tuulee tosi kovaa juuri nyt ja lunta pyryttää taivaan täydeltä. Saas nähdä lähtevätkö lumet ennustetun lämpöaallon myötä kokonaan jo lähipäivinä. Pidetään peukkuja ettei näin kävisi.
  Mitä mukavinta joulukuun jatkoa myös sinulle ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Ansku!❤
   Niinkuin veteraanien iltahuudossa pyydetään muistamaan,kuinka kallis ol heille maa ja kertomaan lastenlapsille lauluin,minäkin haluan aina muistaa.
   Joku saattaa olla sitä mieltä,että menneet ovat menneitä,eikä niitä tarvitsisi vuosi vuodelta miettiä ja katse vain kohti tulevaa.
   Minä en ajattele aivan näin.Mielestäni on erittäin tärkeää muistaa ja arvostaa.
   Olemme tässä kohtaa kuin helmi helminauhassa,takana paljon jo nauhaa ja edessäpäin sitä punotaan lisää,mutta,samaa helminauhaa kaikki,yhteydessä toisiimme,jos ymmärrät mitä yritän sanoa.

   Minua ketuttaa,kun en saa päivitettyä tällä uudella alustalla uusia blogeja lukulistaani blogiini.Lista näkyy kyllä itselleni työkaluissa,mutta miten lisätään uusi näkyville?En ole onnistunut.Näin ollen jää joitain blogeja lukematta kun ei huomaa uusia postauksia.

   Kettu hymyilyttää minua joka kerran kun kuljen sen ohi,sillä on niin muokea hymy itselläänkin.😊

   Voi,teillä on varmasti kaunista tuvassanne!
   Nyt kun kovista pakkasista päästiin,niin eikös vaan ruvennut tuulemaan...
   Ja täällä sataa vettä ja lunta peräkanaa,että sohjoksi taitaa mennä.
   Toivon silti kovasti myös valkoista joulua.
   Kiitos ja ihanaa,tunnelmallista joulukuun jatkoa myös sinulle!❤

   Poista
  2. Kauniisti sanottu, että olemme helmiä nauhassa. Olen samaa mieltä, että meidän on pidettävä huolta, ettei se helminauha katkea. Meidän tulee tietää ja tuntea isänmaamme, sekä meidän oman sukumme historia, muistaa, vaalia ja arvostaa, sekä kertoa kaikki tämä eteenpäin tuleville sukupolville.

   Minä olen nyt muokannut omaa lukulistaani samasta ulkoasu-kohdasta, kuin missä esim. vaihdan bannerikuvan. Muuta kautta en sitä ole onnistunut enää tekemään. Silti en ymmärrä, miksei tuo lista aina tunnu päivittyvän postausjärjestyksessä niin, että uusin on aina ylimpänä, vaikka olen asetuksista sen valinnut? Toivottavasti sinä onnistut minua paremmin :)
   ps. instaan laitoin kuvan pienestä tuvastamme jouluasussaan ;)

   Poista
  3. Kyllä,olemme täysin samaa mieltä siitä,että on hyvä muistaa ja kunnioittaa.❤
   Kävin instassa,ja koska olen ollut siellä pienen hetken jo itsekin,pystyin oikein tykkäämäänkin.😊 Minulla ollut kivinen tie siellä.Jouduin avaamaan toisen tilin,kun ensimmäistä suljettiin ja avattiin ja nyt jatkuu ongelmat niin,että välillä kun tykkään,tykkäys tulee siltä tililtä,jota en enää käytä,ja joudun sitten kirjautumaan sieltä ulos ja kirjautumaan uudelle tililleni.Joten,sinullekin nyt tuli nyt tykkäys ja seuraaminen kummaltakin tililtäni.uutupee.tä käytän.😉
   Ihanan kodikasta ja jouluista teillä!😍

   Poista
 2. Joulu on tunnetila - olen samaa mieltä kanssasi. Hyvin herkkä tunnetila, sillä joku murhe, vastoinkäyminen ja sen semmoinen pystyy tekemään siihen särön ja jouluun työntyy erilainen sävy.
  Juuri nyt tuntuu hyvälle ajatella joulua. On tunne, että kaiken mitä on aikonut tehdä joulun eteen, ehtii hyvin. Sinä olet jo koristellutkin joulua. Innostunut myös muokkaamaan kuvia. Minä teen sen vasta joulun lähellä ja hyvin minimaalisesti.
  Eniten pohdin nyt säätä, kun mokoma aikoo muuttua niin lauhaksi, että riisuu puutkin lumesta ja sulattaa jäälyhtyni. Ei kovin jouluinen teko, eihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,ja niin kaunis ja herkkä sellainen.
   Ja juuri niin,kun herkkyys on avoimena ja suojaton,moni asia saattaa siihen vaikuttaa.
   Minäkin olen ollut erittäin hyvillä mielin,vaikka selkä vihoitellut jo tovin.
   Toistaiseksi joulumieli on kuitenkin voittanut ja odotan jouluaattoa ja nautin näistä päivistä odotellessa hissukseen fiilistellen.
   Se sää hiukan askarruttaa täälläkin.Että meinaako mustan joulun meille antaa,ja sulattaa sinunkin hienot jäälyhtysi,se ei ole ollenkaan jouluista se.
   Kiitos Aimarii,pidetään peukkuja,että siellä pihallasi tuikkivat tähtien kanssa kilpaa jäälyhdyt jouluyönä pikkupakkasessa!❤

   Poista
 3. Kaunista jouluista tunnelmaa olet jo luonut.Kivoja fillttereitä kuvissa.

  Joulun aika on tunteellisesti hyvin herkistävää aikaa.
  Olen myös joulukuuhun kuuluvia perinteisiä pehmoja nostanut esille, poro ja äiti, isä ja lapsi hiirulaiset. Puuroa hämmentävä tonttu. Värikkäämmät ledvalot on vaihtuneet jo hillitymmiksi valoiksi.
  Hyvällä mallilla, ei kiirettä, joulu kohti lempeästi lähetään.

  Mukavia joulun odotuksen päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja!❤
   Sinulta tämän muokkauskuumeen olen saanut.😊 Tämä on tosi mukavaa hommaa ja katselen jo vanhoja kuviani sillä silmällä,että mitä niistä saisi aikaiseksi.
   Nautin tästä sielua lämmittävästä tunteesta,tunnetilasta.
   Ja juuri noin,ei kiireellä ja turhalla hössötyksellä vaan lempeästi ja rauhassa,tunnelmaa kasvattaen.
   Kiitos,mukavaa joulun odotusta sinne sinullekin!❤

   Poista
 4. Så fine bilder du har redigert!Det ble veldig vakkert!
  Jeg skal jobbe denne julen også julaften så det blir ikke helt det samme

  Ønsker deg alt godt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Anita!❤
   Even you are working,I wish you memorable moments in Christmas!

   Poista
 5. Kiitos samoin! <3 Lapsenmielisyyttä saa olla aina, erityisesti joulun aikaan.
  Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja toivon,ettei se ikinä häviä.😊
   Kiitos Piipe,hyvää kolmatta adventtisunnuntaita!❤
   Täällä sumuista ja sateista.

   Poista
 6. Ihania joulukoristeita <3 Meille tulee lauantaina vielä pieni keittiöremppa, kodin saa laitettua joulukuntoon vasta sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hensku!❤
   Teillä lapset varmaan jo malttamattomasti odottelevat rempan jälkeistä koristelemista.😊

   Poista