Kiitos Seija! Kyllä, juurikin nämä yrtit! :) Jos pidät oliiveista,marinoippa joskus naturellit rosmariinin, valkosipulimurskan, öliiviöljyn,hitusen sokerin ja suolan ja balsamicon kanssa pari päivää!!! Takuuvarmasti pidät, jos pidät rosmariinin mausta! :)
Vaikka itsekkin totuin "hyviin" oliiveihin Kreetan vuosinani, tähän käy hyvin esim.Lidlin halvat kivettömät mustat. Valutat vaan niistä veden pois ja laitat kulhoon. Sekoitat toisessa astiassa oliiviöljyä (niin , että olvarit tulevat peittymään),maun mukaan- kuitenkin ihan reippaasti punaista balsamicoa,revittyä rosmariinia, tiristettyä valkosipulia, ainakin ruokalusikallinen sokeria,pari teelusikallista suolaa,sekoita hyvin ja kaada öliivien päälle.Kääntele niitä marinaadissa parin päivän ajan ja nauti. Säilyvät hyvin jääkaapissa.Rosmariinin voi sitten korvata basilica,oregano,rakuuna sekoituksella, jos haluaa vaihtelua.Kaikki, jotka ovat maistaneet, ovat tykänneet! :)
Kaunis auringonkukka.
VastaaPoistaYrtit näyttävät voivan hyvin petunioiden vieressä.
Aurinkoista viikonloppua ja mukavaa matkaa mummolaan!
Kiitos Sirpa!Paljon aurinkoa sinnekkin suunnalle!:)
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä yrttejä. Ettei vain olisi minun mieliyrttini rosmariini ja timjami kaverinaan?
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinullekin!
Kiitos Seija! Kyllä, juurikin nämä yrtit! :) Jos pidät oliiveista,marinoippa joskus naturellit rosmariinin, valkosipulimurskan, öliiviöljyn,hitusen sokerin ja suolan ja balsamicon kanssa pari päivää!!! Takuuvarmasti pidät, jos pidät rosmariinin mausta! :)
VastaaPoistaTäytyy kokeilla. Rakastan (hyviä) oliiveja! Minkälaisia oliiveja niiden pitää tuossa reseptissäsi olla?
PoistaVaikka itsekkin totuin "hyviin" oliiveihin Kreetan vuosinani, tähän käy hyvin esim.Lidlin halvat kivettömät mustat.
VastaaPoistaValutat vaan niistä veden pois ja laitat kulhoon. Sekoitat toisessa astiassa oliiviöljyä (niin , että olvarit tulevat peittymään),maun mukaan- kuitenkin ihan reippaasti punaista balsamicoa,revittyä rosmariinia, tiristettyä valkosipulia,
ainakin ruokalusikallinen sokeria,pari teelusikallista suolaa,sekoita hyvin ja kaada öliivien päälle.Kääntele niitä marinaadissa parin päivän ajan ja nauti. Säilyvät hyvin jääkaapissa.Rosmariinin voi sitten korvata basilica,oregano,rakuuna sekoituksella, jos haluaa vaihtelua.Kaikki, jotka ovat maistaneet, ovat tykänneet! :)
Kiitos reseptistä :)
PoistaOleppa hyvä! :)
PoistaHyvää viikonloppua sinullekkin!
VastaaPoistaKiitos Irmastiina! :)
PoistaNo otetaan, siis kaikki irti lämpimistä päivistä. Sun parveke on varmaan tosi ihana :)
VastaaPoistaKyllä otettiin! :) Tosin ei parvekkeella tällä kertaa, vaan maaseudun rauhassa! :)
PoistaIlo otettu viikonlopusta irti! Toivottavasti siulla myös :)
VastaaPoistaKyl ol miullaki ja puolel sukkuu! :) :)
Poista