sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Voi mikä viikonloppu!!
Aurinkoa, lämpöä ja mielenkiintoisiä käänteitä reissulla maaseudulla muksujen ja mutsimuikkusen kanssa.
Kuuntelimme talon portailla illan pimeässä taas, kuinka ilveksen pentu huusi emoaan ja kiipesi puuhun kynnet männyn runkoa raapien.
Seuraavana iltana aikuinen ilves huuteli wau wautaan lähimetsässä.
Kanttarellejäkin oli noussut uutta satoa.
Poikaseni veisti mummulleen, äidilleen ja siskolleen upeat voiveitset koivupuusta.
Tytär keräili kaikki viimeiset marjat, jotka löysi ja yhdessä keräsimme viinimarjanlehtiä juomaan, jota aion tehdä ensi viikon alussa.
Nautimme oleilusta pihalla suloisessa auringon lämmössä ja päivittelimme, että voiko todella olla melkein syyskuun puoliväli! Seraavat viisi kuvaa tyttären fiilistelykuvia


Eläinkuvat:Terve,uin juuri alkoholissa ja mulla tässä menee nyt hiukan aikaa toipumiseen...Metsän mättähältä kohdattu söpöliiniHei,täällä Jaakko! Tulkaa tutustumaan, täällä etuoven lasissa odottelen!Ja sitten tanssiksi!Huhuu, kukas sinä olet?Ai hienot sarvet vai, no joo, onhan nää!
Hei sitten, oli kiva tutustua!

6 kommenttia:

 1. Aikas monipuolinen on viikonloppunne ollutkin. Ilvesten "keskustelua" on varmasti jännä kuunnella, söpö sammakko ja sarvijaakko komeine sarvineen kävi esittäytymässä :) Sääkin näytti parhaan puolensa.

  Hienoja tunnelma- ja fiilistelykuvia viikonlopustanne!!

  VastaaPoista
 2. Hienoa fiilistelyä!
  Tuo Jaakko ikkunalasissa on tosi hauska! Onneksi huomasitte että luonto kutsuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakon tapaaminen oli kyllä säväyttävää!! :) Kiitos Vikki ja hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 3. Miten hienoja kuvia äidiltä ja tyttäreltä! Ja mielenkiintoisia eläinkokemuksia, minun suosikkini on tuo pikku sammakko, vaikka kylläkin tuo sarvi- Jaakko on valloittava. Silti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Seija, minun ja tyttölöörinkin puolesta! :) Pikku sammakko oli tosi kaunis ja meni iloisesti menojaan, kun poikani se takaisin sammaleelle laittoi.Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista