sunnuntai 4. syyskuuta 2016
Olen uskotellut itselleni,ettei talvi nyt ihan vielä lähellä ole, kun ruskakaan ei ole alkanut...
Heräsin todellisuuteen eilen.
Sieltä se salaa on kuin onkin hiipinyt puihin.
Ja pelkään kovasti, että en kerkeä mukaan syksyn loistoon. Niin, kuin en kerennyt keväälläkään sen muuttuessa kesäksi niin vauhdilla.
Myönnettäköön, että kesä kulkee vielä niin vahvasti matkassa, että tästäkin päivästä taas tulin niin onnelliseksi-aurinko paistaa kesäisesti siniseltä.
Hiukan kaksijakoinen fiilis.
Eikö sellainen termikin ole olemassa, kuin syyskesä?
Näiden kahden välissä on hiukan omituista olla.

16 kommenttia:

 1. On kyllä tosi nopsaa tullut puihin keltaisia lehtiä.
  Niin syksyistä alkaa olemaan!
  Täällä ainakin eilen satoi ja tänään on pilvinen päivä.
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huomasin vasta eilen ensimmäiset. :) Tosin metsässä,maassa on kyllä jo ollut keltaisia lehtiä jonkun aikaa.Pilviseksi meni sitten täälläkin jo alku iltapäivästä.
   Kyllä syksy on jo läsnä.
   Mukavaa sunnuntain jatkoa myös sinulle!
   Kiitos Sari! <3

   Poista
 2. Kyllä täälläkin jo on ruskaa...ihanaa syksyistä ruskaa..:) (arvaat varmaan olenko syysihminen:D)
  Oikeesti nyt ON syyskesä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidatpa olla! :)Nauti sinä jo täysin palkein, minä liityn seuraasi sitten hiukan myöhemmin, kun asetun sen kanssa sinuiksi. :)
   Kiitos Hannele! <3

   Poista
 3. Koivun keltaisia lehtiä on jo saanut haravoida ulko-oven edestä, kyllä kesä syksyn puoleen on kääntynyt:) Mutta tuleeko kunnon ruskaa...on ollut niin kovin sateista.

  Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se syksyssä on tärkeää, että muodostuu sitten myöhemmin kuulaaksi, kuivaksi ja värikkääksi.Jos vain sataa lossottaa ja vihreä vain mätänee, ei ole kiva. ;)
   Mukavaa sunnuntai ehtoota sinullekin!
   Kiitos Sirpa! <3

   Poista
 4. Mukavan syksyisiä kuvia.
  Kyllä syksyäkin kelpaa seurata. Alku- ja keskivaiheessaan se on täynnä iloa, värejä ja runsautta,
  sen jälkeen tulevat esiin puiden mielenkiintoiset graafiset rungot, jotka ovat piilotelleet lehtien alla.
  -kunhan tuo vaihe ei vaan kestä liian pitkään.

  Minä jotenkin aina innostun uudesta vuodenajasta.
  (Tunnustaa täytyy kyllä, että kevät on minusta ihanin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muistutit noista graafisista rungoista!Heti tuntuu helpommalta mennä vihreettömyyttä kohden.Ne TODELLA ovat niin kauniita!
   Pitkää rospuuttoa en toivo minäkään.
   Kyllä minäkin innostun vuodenajoista,tuntuu vain, että mitä enemmän ikää tulee,on vaikempaa antaa tuota ehdottomasti minulle mieleisintä aikaa pois,kesää.:)
   Sitten roikun sen muistossa ehkä vähän liian pitkään ja en pääse syksystä nauttimisen vauhtiin muiden kanssa samaan tahtiin...
   Kiitos Seija! <3

   Poista
 5. Kauniita syksyn sävyjä kuvissasi! Täälläkin jo keltaisia lehtiä bongattu, niin maasta kuin puista.
  Kyllä nyt eletään ehdottomasti syyskesän aikaa :) Minä pidän kesästä kiinni aina kynsin ja hampain viimeiseen saakka.
  Syksy voi kauneimmillaan olla värien loistetta, auringon säteitä ja kuulaita aamu- ja iltahetkiä. Pahimmillaan se on jotain ihan muuta :/
  Mennyt viikonloppu helli meitä auringonpaisteella ja lämmöllä, tosin myös la-su välisenä yönä kovilla tuulilla + 13 tuntia kestäneellä rankkasateella, huh! Onneksi vain yksi yö meni aalloilla keikkuessa ja tuulta sekä sadetta kuunnellessa ;)
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän kesästä kiinni kynsin ja hampain! :)
   Juuri sitä -ihan muuta- syksyä en toivo ollenkaan...Jos tulisikin kuulasta, ruskaa ja syysmyrskyjä kotoa käsin ihailtuna. :) Mutta työmatkat viistossa jääsateessa tai niin pois päin..."aaa, kesän lapsi mä oon...." :D
   Kiitos Ansku! <3

   Poista
 6. Aika tosiaan hurahtaa nopeasti, ja siksi yritän elää hetkessä nauttien luonnon pienistä muuttuvista vivahteista. Meillä yleisilme on vielä aika vihreä, mutta yksi tietty vaahtera on alkanut värjäytyä jo vihertävän oranssiksi. Odotan kovasti jo kirkkaankeltaista pihapiiriä. :) Pimeys vain yllättää illalla jotenkin liian aikaisin, samoin aamujen pitkälle viipyvä hämäryys. Vielä taitaa kuitenkin olla ihan kesäinen syysviikko luvassa. Nautitaan siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä parista päivästä on todella voinut nauttia! Ihan on kesäinen ilma ollut, jos ei aamuaikaista lasketa mukaan.Töiden jälkeen on jo takkia pitänyt käsivarrella roikottaa.:)Pimeän tulo iltaisin minutkin välillä yllättää.Ja surettaa, kun aamut kohta alkavat pimentyä taas.Täällä Espoossakin kyllä yleisilme on vielä kesäisen vihreä.
   Kiitos Päivi! <3

   Poista
 7. Täällä on jo täys syksy. Tosin on kirkaan kuulaitakin aurinkopäiviä, mutta kylmää ja yöpakkasia.
  Kahtaijakoiset fiilikset on minullakin olleet, mutta nyt elän jo syksyä. Tänään kävin vielä puolukoita poimimassa, vaan olivat isosti jo paleltuneet.
  Ruskavärit jäävät vaisuiksi. Liiaksi ikävän ruskeaa, maassa tosin varvut punastelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se sitten meni kesä nopeasti ohi teilläkin päin.Onneksi olet päässyt jo syksyn tunnelmiin.Minä vielä hiukan kipuilen, ennen kuin annan periksi kokonaan syksylle.
   Taisi olla tosiaan niin kostea kesä, ettei ruska pääse kunnolla syntymään,Sirpa Kuvien tarinaa blogista näin fiksusti aikaisemmin uumoili.Luulen, että hän on oikeassa.
   Kiitos aimarii! <3

   Poista
 8. Taidankin ottaa tuon muistuttamasi termin "syyskesä" käyttöön ;). Kunhan ilma pysyy aurinkoisena ei syksystä ole tietoakaan, koska meillä vielä puut vihertävät. Sadesäällä tietysti näkymät heti ankeutuvat… Kumpa ei nyt ihan vielä alkaisi kellertää. Koivuissa sen ensimmäisenä näkeekin, mutta niitä meidän pihapiirissä on itse asiassa aika vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin pitäisin pitkään tätä vihreää ympärilläni.Onhan se ruska kaunista, mutta kohta on sitten täysin paljasta sen jälkeen.
   Toivotaan, että ruskankin hinnalla saamme pitkän, aurinkoisen ja lämpimän syksyn! :)
   Kiitos Pilvi! <3

   Poista