tiistai 13. syyskuuta 2016
Voitko kuvitella elämää ilman keltaista väriä?

Minulle keltainen on voimaväri.

Piristävä,tsemppaava,ilon tuoja.

Keltainen ottaa kuin lämpimään syliin,poistaa harmauden,huolet ja murheet.

Keltainen yksityiskohta sisustuskuvissa riemastuttaa aina.Keltainen huutaa jo kaukaa, tässä minä olen,ota ilo vastaan! :)

Aurinkoista viikonjatkoa! <310 kommenttia:

 1. Ei, en voisi edes kuvitella elämää ilman keltaista!
  Juuri eilen ostin kaupasta oransseja ja keltaisia kynttilöitä + tuikkuja. Oranssit tuikut tuoksuvat appelsiinille. Elävä tuli tuo tunnelmaa ja keltainen väri piristystä pimeneviin iltoihin. Keltaisia krysanteemeja katselin myös "sillä silmällä" ;)
  Auringon kultaa keskiviikkoosi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku ja appelsiineille tuoksuvia iltoja sinulle! <3 Huomaan, että värit sisustuslehdissä ja kaupoissa tummenevat näin syksyisin,mutta minäkin laillasi suuntaan enemmän sinne keltaiseen ja "valon väreihin" :)

   Poista
 2. Täytyy myöntää, että keltainen on vasta parina viimevuonna kuulunut värilemppareihini..varsinkin kukissa. Taisin periä sen Äidiltäni♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit tietävät! :) Kiitos Hannele!<3 Minulla oli pitkä aika, etten sietänyt värejä ollenkaan, vain valkoista. Nyt en voisi enää ilman niitä! :)

   Poista
 3. Lämpimän keltainen on minullekin tärkeä väri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Pelkkää positiivisuutta ja lämpöä? :)
   Kiitos Seija! <3

   Poista
 4. Kauniit kuvat!
  Keltainen on kyllä kaunis väri ja piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin sitä se tekee! :) Keltaisesta ei tekemälläkään saa apeaa! Pelkkää hymyä koko väri? :)
   Kiitos Sari! <3

   Poista
 5. Kaunista väriterapiaa. Jokaisesta väristä löytää jotain hyvää. Oma tunne ja tilanne vaikuttaa siihen, mikä väri on minulle juuri sillä hetkellä tärkein. Siniharmaa, laivaston- ja vaaleansiniset taitavat olla kestosuosikkejani :). Väriyhdistelmistäkin löytyy vaikka mitä :). Voimaannuttavan keltaista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikeassa tuossa, että jokaisesta väristä löytää jotain hyvää.Inhokkivärikin voi yhdistettynä toisien värien kanssa olla tosi kaunis.Luulenkin, että janoan juuri nyt keltaista, koska se piristää pimeän lisääntyessä.Elämäni aikana väripalettini on muuttunut radikaalisti.Ennen olin täysin ruskean ja maanläheisten värien ystävä ja vierastin kirkkaita värejä.
   Nyt juurikin kirkkaat , iloiset värit valkoista vasten ovat mieleisiäni. :)
   Kiitos Ninnu ja värikylläistä viikonloppua sinullekin! <3

   Poista