maanantai 15. heinäkuuta 2019



Kreeta

Täällä minä taas kotona hiukan pyörryksissä viime viikosta.
Puran tulevina päivinä hissukseen mielestäni ja tänne blogiinkin kaikkea kokemaani.






























10 kommenttia:

 1. Kaunista turkoosia!<3
  Syyskuussa tulee 10v, kun viimeksi Kreetalla vietimme pariviikkosen...nyt on matkoja katseltu taas vähän sillä silmällä:)

  Kuvia ja kokemuksiasi odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kerkesi vierähtää 21 vuotta, kun en lähtöni jälkeen ole käynyt Kreetalla. :)
   Nopeasti kieli ja tutut kadut kuitenkin palautuivat mieleeni. :)
   Alkuviikko oli aivan liian kuuma minulle.Onneksi sitten alkoivat leudommat,siedettävämmät säät.
   Kreeta on kyllä kiva matkakohde,varsinkin aikaisin keväällä, tai sitten hyvin loppukesästä.Suomeen palatessani sunnuntaina nautin kyllä tästä vihreydestä taas, kun Kreetalla kaikki oli jo kuivaa ja kuollutta.Siellä tosin on ne vuoret ja meri, jotka luovat oman upean maisemansa.
   Kiitos Sirpa!<3

   Poista
 2. Oi, ihanaa! Uusia postauksiasi odotellessa toivotan sinulle mitä mukavinta maanantaita ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, mukavaa alkanutta viikkoa sinne sinullekin!<3 No en malttanut odottaa, vaan tänään jo postaan häistäkin. :)

   Poista
 3. Ihana kuakt ja ihana turkoosi vesi!
  Postuksiasi odetellen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välimeri on kyllä uskomattoman turkoosi ja kirkas!:) En oikein muistanutkaan, kuinka ihanan kirkas vesi siellä on.Seuraava postaus jo heti perään! :) Varmaan kyllästyttekin tällä viikolla minun Kreeta postauksiini vielä. ;)
   Kiitos Hannele!<3

   Poista
 4. Hurmaavat kuvat! Minä olen helteiden ystävä ja tuntuu etten koskaan saa tarpeekseni auringosta. Suomenkin kesäsää oli minulle oikein passeli helteinenn, mutta olisin varmaan eri mieltä, jos en asuisin järven lähellä vanhassa viileässä hirsimiljöössä. Ah, huokaisen vieläkin! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuimme aikoinaan Agios Nikolaoksessa kukkulan laella.Mietin aikoja kun työnsin kuopustani rattaissa,jonka koukuissa painavat ruokaostokset roikkuivat, kotia kohti neljänkymmenen asteen helteessä,esikoinen saattoi kiukutella väsymystään vierellä kävellen. Kyllä sitä nuorena jaksoi!😊
   Minun on myönnettävä,että nyt kun olin Kreetalla kärsin ajoittain kyllä helteestä.Kun oli käynyt suihkussa,kohta jo oli yhtä hikinen.😊 Kehoni oli unohtanut,miten kuuma siellä on.Puolesta välin viikkoa alkoi olla jo helpompaa,eikä hikoiluttanut niin paljoa enää.
   Sisareni on kaltaisesi helteen ystävä.Muistan kun nuorina tyttöinä Kreetalla hän makasi aina suorassa auringossa ja minä istuin puun alla varjossa.😊
   Kiitos Tuija!❤

   Poista