sunnuntai 11. elokuuta 2019Sateinen sunnuntai (mahtavaa,ehkä sienet nyt alkavat nousta!),
muistutti mieleeni Kreetan helteet kuukausi sitten.
Pistän tähän vielä jokusen kuvan kauniilta saarelta.


12 kommenttia:

 1. Voih, niin odotan tännekin sadetta! Maa huokailee tuskissaan kuivuuden takia. Tänään on tuuli riehunut sadetta, mutta pilvet tuntuvat lipuvan ohitse.Liekö vievät pisarat muualle?
  Kreetalla on niin kaunista!
  Hyvää elokuista viikkoa Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sinulle Piipe!❤
   Täällä Päijät-Hämeessä on nyt lauantain hellepäivän jälkeen ainakin tihutellut ja ollut pilvistä,välillä tullut roimemminkin vettä.Toivon totisesti,että olette jo myös saaneet luonnon tarvitseman osanne!❤

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On,Kreeta on jylhä ja kaunis saari.Asuessani siellä totuin kuivuuteen kesällä,mutta nyt jo 21 vuotta Suomessa taas asuneena hiukan minua suretti se,että kaikki kasvusto oli kuloittunutta ja rutikuiva hiekka pöllysi.Suomen vihreyttä alkoi olla jo loppuviikosta ikävä.😊
   Kiitos MaaritKoo!❤

   Poista
 3. Kreetalle olisi joskus ihana päästä käymään. Niin värikylläistä ja kaunista, (ja lämmintä) että tykkäisin varmasti :)
  Saavuimme tänne itäiselle suomenlahdelle perjantaina, jolloin vettä satoi ihan kaatamalla parin tunnin ajan, kun kaksi ukkosrintamaa pyyhkäisi meidän ylitse. Tänään on sadellut melkein koko päivän, joten huomenna otan sieniveitsen ja korin matkaan kun lähden saarikierrokselle, ihan vaan varmuuden vuoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon,että tykkäisit,saari kun on.😊 Suosittelen kevättä tai syksyä.Silloin siellä on vehreämpää ja kuumuus ei ole niin näännyttävää.
   Täälläkin ollut nyt pari päivää varsin kosteaa,tässä juuri olemme mekin lähdössä taas metsään kartoittamaan tilannetta.😊Kunhan tuo isäntä on lehtensä saanut luettua.Toivon,että sinua onnisti herkkujen suhteen,kiitos Ansku!❤

   Poista
 4. Kreikka on kyllä kaunis maa ja tuo saari näyttää niin ihanalta!

  Onko tyttäresi mies Kreikasta, vai muuten vaan halusivat morsiammen isän kotona pitää häät. Mitä en myöskään yhtään ihmettele...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreeta on hyvin kaunis ja tietenkin muukin Kreikka.
   Tyttären mies on suomalainen,halusivat vain pitää häät Kreetalla.Vieraita matkusti Suomesta n.70,joten meillä oli Finskillä lähes yksityislento!😄Kapteenikin onnitteli sulhoa lennon aikana,tytär oli mennyt jo viikon edeltä valmistelemaan.
   Vieraat olivat tyytyväisiä,kun saivat häiden lisäksi viettää lomaa Kreetalla.Jokainen kyllä maksoi oman matkansa.
   Kiitos Hannele!❤

   Poista
 5. Ihania kuvia kauniilta saarelta.
  Olen muutaman kerran Kreetalla ollut ja vielä voisin kerran sinne matkata.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, lämmittävät mieltä sadepäivänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hensku!❤ Nyt taas on paistanut suloisesti täälläkin?😊

   Poista