tiistai 14. heinäkuuta 2015Minusta on kovin jännää, että blogiani on vilkaistu monissa maissa, näyttäisipä jokunen seuraavan ihan systemaattisestikkin.Vaikka olenkin ihan vasta-alkaja ja noviisi blogimaailmassa, pidän tästä kanssakäymisestä ihmisten kanssa! :)tämä on tietynlaista verkostoitumista samanoloisten nais ja miksei miesihmistenkin kanssa.Tunnen suurta kiitollisuutta jokaisesta kommentista, jonka saan ja olen joka kerran täpinöissäni, kun joku on kommentoinut postauksen jälkeen. :)
Varsinkin noiden ulkomaalaisten takia, mutta yhtä lailla kotimaan seuraajilleni (jos on jäänyt vaikka näkemättä)pistän tähän linkin Youtubeen.Tämä taidepläjäys saa minut joka ainoa kerta kyynelehtimään ja kylmänväreilemään ylpeydestä ja rakkaudesta kotimaan luontoon ja Sibeliuksen mielettömään musiikkiin!!Hyvää, joskin pilvistä tiistaita! :)

https://www.youtube.com/watch?v=F5zg_af9b8c

4 kommenttia:

 1. Samanlaisia asioita ihmettelen!
  Tekisi niin mieleni laittaa blogiini suora linkki tänne, mutta en ole juurikaan sitä harrastanut kenenkään kohdalla.
  Mietintämyssyyn!

  VastaaPoista
 2. Nyt taas tuli minulle uusi asia eteen, että mikä se suora linkki on? :) :)
  Minulla on hallinnassa vasta murto-osa blogspotin mahdollisuuksista, ja aina kun opin etsimällä jotain uutta, tunnen NIIN ylpeäksi itseni! :) Olen ollut hyvin anti-nettiorjentoitunut, enkä juurikaan hallitse työkaluja, taitoni ovat ihan lapsenkengissä. Mutta olen nyt hurahtanut tähän blogimaailmaan ja sen myötä oppinut paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Saatan olla jämähtänyt sanonnoissani blogihistorian "alkulehdille" :) Mutta tarkoitan sitä, että laittaisin sivuilleni blogiosoitteesi josta pääsisi suoraan blogiisi vierailemaan :)
  Olen samalla tavoin ilahtunut/yllättynyt niin monen maan kansalaisen vierailusta!

  VastaaPoista
 4. Ok, minä en ole tiennyt muusta kun näistä" blogit, joita luen"- bloggareiden sivuilla, josta pääsee suoraan esim sinun sivuiltasi lukemiisi blogeihin.Itse käytän niitä paljon, kun olen ihastunut johonkin blogiin, niin uskon, että pidän myös blogin pitäjän valinnoista useimmiten.Ihan kaikkein omasta mielestäni ihanimmat blogit lisään omaan lukuluettelooni.

  VastaaPoista