sunnuntai 12. heinäkuuta 2015Terveisiä Myrkystä, Pohjanmaalta.
Kumppanin suvulla on upea perinne, jonka takia suuntaamme Myrkkyyn joka kesä samana viikonloppuna, minäkin jo 15-vuotta.
Kumppanini serkkuja ja sukulaisia lapsineen on paikalla ainakin 20.
Perjantaina mennään ja lauantai aamunpäivällä tasan klo 12.00 suunnataan urheilukentälle, jossa suvun miehet pitävät olympialaisensa. Juoksu, keihäs,kuula jne.. :) Lapsille on omat kisansa samaan aikaan.
Kuhinaa riittää, kun edesmenneitten vaarin ja mummon punamulta- mökin pihalla iltaa viettää suuri porukka.Saunotaan,grillaillaan ja lisää paikallisia sukulaisia piipahtelee pihaan ja päinvastoin.
Mielestäni aivan fantastinen perinne, joka jaksaa kiinnostaa suvun nuorisoakin joka vuosi. Siinä kun sitten sunnuntaina siivoillaan ja toivotellaan hyvää matkaa yleensä todetaan, että nähdään sitten viimeistään taas ensi vuonna :)
4 kommenttia:

 1. On tosiaan kiva perinne!
  Hienot tunnelmakuvat ja taivaskin on ollut sininen! Kivat tupsut niin hiuksissa kuin kuusen oksissakin:)
  Ruostunut hevosenkenkä, tykkään!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa! :)
  Juu oli lauantaina alku- iltapäivästä iltaan hulppea, aurinkoinen sää, kisoissa pitelimme kyllä hetken sadetta vajassa, ettei ihan koko päivää saatu sielläkään nauttia.:)Kuusentupsut on kuvattu ikivanhan valtavan kuusen alta, joka luo upean "huviteltan" notskin ylle, jonka ympärillä istumme iltaa.Kuusi on TODELLA valtava :)

  VastaaPoista
 3. Ihana nostalgia-postaus! Tässä on kaikki mitä tarvitaan hyvään kesään!
  Hyvää kesää teille kaikille punaisen tuvan ympärillä viihtyville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! :) Olen täysin samaa mieltä kanssasi! :)

   Poista