tiistai 28. heinäkuuta 2015Näyttää siltä, että vietämme kesän muutamista aurinkopäivistä useamman matkalla tai paluumatkalla, autossa...
Lauantai oli hulppea ja aurinkoinen -> reipas 4 tuntia autossa.
Tänään kaunista -> reipas 4 tuntia autossa...
Ne pari päivää siinä välissä, ja kohteessa, tuulta, kylmää ja sadetta.
Onneksi lauantai iltapäivän vietimme Kaskisissa, jossa oli avoimien ovien kirpparitapahtuma. Asukkaat olivat perustaneet kirpparin taka tai etupihalleen, ja pääsimme taas tirkistelemään ihania puutarhoja! :)
Aurinko tosiaan paistoi ja keskustorilla oli ihana tunnelma kirppispöytien lomassa kun joku jopa soitti posetiivia, markkinatunnelmaa luomaan.
Muutamilla euroilla ihania löytöjä!
Mökillä sitten saunomista, ruoan laittoa ja sateettomina hetkinä pihalla oloa.
Seurasimme siilien touhuja,yksi jouduttiin jopa kantamaan kesähuoneestamme takaisin pihalle, kuono pölyssä.Kuvasin, harmittavan kaukaa upeat kurjet ja luonnossa oli kyllä kaikkea ihanaa katseltavaa. Saavuttuamme tänään Espooseen, purin matkakamat ja puuhastelin hetken muutakin. Sitten laitoin hellemekon päälle ja istahdin parvekkeelle istumaan paahteiseen aurinkoon... 5 minuuttia ja aurinko pilvessä...meinasi ärräpäät lennellä!!!
Lauantai iltana taivas oli tulessa

Vanhan naulakon uusi tehtävä  
Kun olisi taas ollut se kunnon kamera!...Mhmmm..muiskis, mäiskis, kun kissanruoka on hyvää!
Mitäs se kaveri siihen tuli, piti ihan palloksi vääntäytyäRobotti-imuri kesähuoneen nurkista :)


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia aurinkoisista hetkistä sekä pisaroin koristelluista lehdistä, vaikka noihin pisaroihin alkaa jo olla lopen kyllästynyt :)
  Söpöset siilit ja onhan auringonlasku ollut upeata katseltavaa!
  Vanha puu ja vanhat avaimet, niissä on jotain herkkää...

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikon jatkoa sinullekkin Sirpa! :)
  En kyllästy patinoituneen ,ajan syömän puun ihastelemiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se usein menee, että aurinkoiset päivät kuluvat autossa....Juuri kotiuduttiin 300 kilsan matkalta..:) Kivaa kylläkin oli, kun päästiin tutustumaan sukulaisten vanhaan mummonmökkiin....tai siis se on sukulaisilla kesämökkinä.
  Olet muuten oikeassa kommentissasi noista meidän serkkutapaamisjuhlista...naurua ja iloa piisasi ja pari lauluakin tuli laulettua...:D

  VastaaPoista
 4. Aivan varmasti, kun on karjalaisista kysymys! :) Hauskaa olla pittää, vaik sydän märkänis sanoi edesmennyt rakas mummonikin!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kesäkuvia!
  Meillä on huomenna sukujuhlat ja karjalaisia olemme kaikki :)
  Pitänee taas huutaa että saa asiansa sanottua, kun kaikki puhuvat yhteen ääneen :D Ei varsinkaan, mutta sen tiedän että naurua riittää ja hauskaa tulee olemaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Vikki! :)

  Voi tiedän!! :) Meillä (karjalaisia kun olemme) naiset varsinkin kaikki yhdessä äänin polottamassa. Itketään ja nauretaan sulassa sovussa ja hauskaa on aina! :)

  VastaaPoista