sunnuntai 19. heinäkuuta 2015Tänään oli hyvä päivä!
Inspiroiduin muiden ihanista blogeista. Itse sain myös uuden seuraajan.:)Aina ihastuttaa, kun omat pienet juttuni kiinnostavat muitakin!
Tein pitkän kävelylenkin iltaraikkaassa ja illan teemaksi muodostui vaaleanpunainen, ehkä jo senkin takia, että löysin Sirpan blogista niiiiin kauniin kukan, ja saan siihen vielä siemeniäkin!
Haaveilen jo siitä, miltä ne kasvaessaan näyttävät mummulan pihan vihreyttä vasten tulevina kesinä!Kiitos vielä Sirpa! :)4 kommenttia:

 1. Itselläni en suosi pinkkiä, mutta kukissa väri miellyttää :) Kauniilta väri näyttää näissä sinunkin ruusukuvissasi ja mikä ettei myös siankärsämössä (kai tuo alin on vaaleanpunainen siankärsämö?)

  Saa nähdä ehtiikö tuolla Oitbackan kesänäyttelyssä käydä, tarkoitus olisi.

  Loman jatkoa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa!
  Juu, on siankärsämö! Olen nähnyt tätä vaaleanpunaista versiota vasta ehkä kymmenisen vuotta, josko olisi joku uusi risteytys?
  En itsekkään välttämättä pinkkiä päälleni pistäisi, mutta luonnossa vihreää vasten on kyllä suurin suosikeista!
  Taidenäyttelyn pongasin vasta eilen, ja minullakin tekee tiukkaa, kun on jo tälle ekalle viikolle kaikkea sovittu,risteilyä ja Hietsun torille myymään menoa mamman kanssa, ennen kuin katoamme maaseudun rauhaan..Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irmastiina! :) Minun voima/inspiroitumis-värini! :)

  VastaaPoista