maanantai 8. helmikuuta 2016Inspiroiduin hetkenheijastuksia.blogspot.fi Seijan viikonloppuisesta postauksesta ja Seijan kommentista omaan postaukseeni.
Kaivoin isäni vanhoja kuvia ja töitä esille ja pistin pystyyn pienimuotoisen näyttelyn blogiini.
Isältäni perin ihanan taivaanrannanmaalari-luonteenpiirteen ja niin kuin kuvistakin näkyy, rakkauden luontoon ja eläimiin(näköjään armeijassakin hoivaillut oravanpoikia).
Isä kovasti suunnitteli pitävänsä pienen taidenäyttelyn Pariisissa jonkun kahvilan seinillä.Vaikka haave jäi toteuttamatta, tässä lähtee nyt maailmalle jokunen hassu.Yksi öljyväri ja pari raaputustekniikalla tehtyä.
Jos sinulla on vanhoja Finnlevyn vinyylejä (esim. Finnhits),isäni saattaa hyvinkin olla levyn kannen tehnyt.:)


10 kommenttia:

 1. Selvästi on isälläsi ollut lämmin suhde luontoon ja eläimiin.
  Vallan upeita nämä isäsi työt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirpa, iskävainaan puolesta <3 Isä opetti kaiken minulle ja sisarelleni luonnosta.Ennen kaikkea sitä kunnioitusta luontoa ja eläimiä kohtaan.Meillä oli lapsena kaikki mahdolliset eläimet hoidokkeina, ja isä siinä touhussa mukana kanssamme.

   Poista
 2. Hups, eilinen kommenttini oli kadonnut nettiavaruuteen.
  Nuo isäsi raaputustekniikalla tehdyt kuvat näyttävät jotenkin tutun tuntuisilta :)
  Hieno tunnelma noissa vanhoissa kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Olenko niitä jo aikaisemminkin esitellyt? :)Jos näin, sama pää kesät talvet :)
  Vanhat mustavalko kuvat ovat kyllä tunnelmallisia.Eritoten, jos kuvia tutuista.
  Kiitos Seija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole, tuo tyyli vain näytti tutulta :)

   Poista
  2. Josko sinullekin tuli, niin kuin Airisrannan Päiville MTV.n pöllö mieleen?:)
   Isältä on paljon näitä raaputustekniikalla tehtyjä, samantyylisiä hahmoja.Kävin googlettamassa vanhan MTV.n pöllön, ja kyllä isä ehkä saanut siitä vaikutteita tuohon pöllöön.Tai sitten tuota tyyliä suosittiin 60-luvulla esim mainosmaailmassa.

   Poista
 4. Voi miten kiva postaus ja mukavia kuvia. Herkkä taiteilijaluonne on isäsi varmaan ollut. Sen näkee hänen tavastaan kohdella eläimiä. Voi, miten arvostan hänenlaisiaan ihmisiä. Meillä on kyllä ollut Finnhits-levyjä vaikka kuinka monta ja muitakin Finnlevyn levyjä, mutta harmi - en enää muista kansia. Kiva tieto kuitenkin. :) Tuli muuten MTV:n pöllö mieleen tuosta isäsi ihastuttavasta pöllötaulusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Päivi! Isä oli hyvin herkkä aistimaan luontoa, taidetta ja musiikkia.Ja oli kyllä aika erikoinen persoona.Kyllä minulla on ikävä väittelyjä hänen kanssaan :)
  Isällä oli oma mainosateljee ja hän suunnitteli tosiaan noita levyjen kansia, kirjojen kansia, mainoksia ja paljon muuta.

  VastaaPoista