keskiviikko 24. helmikuuta 2016
Kaksi päivää sohvan pohjalla.
Kuumetta ja kolotusta.
Iltasella avasin parvekkeen oven, että vähän tuulettuu ja kuvasin pari kuvaa lahjoista, joita ilta-aurinko minulle potevalle pieneksi piristykseksi ojensi.
Kaunis enkeli ruskotaivaalla ja päivän viime säteet seinillä.
Huomenna pieni kävelylenkki ulkoilmassa hissunkissun,että saa karistettua tämän nyhjöolon harteilta ja perjantaiksi töihin.


10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista, mutta ota rauhallisesti, tämä flunssa on aika ärhäkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa!Olen kuullut monelta, että ei oikein taitu flunssan selkä millään.Ihme tauti onkin, kun vie voimat kokonaan,hyvä kun jaksaa kättänsä nostaa...

   Poista
 2. Paranemista♥ Ihana tuo pilvienkeli. Mies aina nauraa, kun näen pilvissä kuvioita...milloin on Niilo, milloin enkeli tai joku muu..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina!Ihana kuulla, että kuulut meihin pilvikuvioiden etsijöihin!
   Kun rakas Santtu koiramme kuoli, sinä iltapäivänä taivas oli Santtuja täynnä.Se jotenkin lohdutti.

   Poista
 3. Toivottavasti voit jo paremmin! Ihanat kuvat olet napannut oloasi piristämään. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!Kuume on pois ja tästä nyt pikkuhiljaa pitää etsiä voimat takaisin, että olisi oma itsensä.En pidä voimattomuuden tunteesta ollenkaan. :)

   Poista
 4. Pikaista paranemista! Tällainen bloginpito kummasti auttaa ja piristää. Olisitko muuten niin huomannut, ihastunut ja valokuvannut noin hienoja tilanteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija!Olet täysin oikeassa,että tälläkin hetkellä, vähän annamarin oloisena blogi on ihana asia.Nytkin sain paranemistoivotuksia teiltä ja se lämmitti <3 Pidän todella paljon tästä yhteisöstä!Olisin luultavasti huomannut nuo kauneudet,(kauneuden nälkäni-katsojan silmissä- on pohjaton) mutta ilman blogia, en olisi tarttunut kameraan! :)Tämä jakamisen halu on tullut tämän blogin pidon muassa.Kamera kulkee melkein aina mukana ja sen lisäksi, että itse pääsee nauttimaan jostain kauniista, tuskin malttaa odottaa, että sen voi täällä näyttää muillekkin.
   Elämä on kauneutta täynnä, ei hevillä lopu ideat postauksiinkaan.Tämä blogimaailma on tässä vuodessa tuonut niin pajon kaikkea mielenkiintoista ja kaunista minunkin elämääni, että kyllä kannatti siihen tutustua silloin vuosi sitten. :)

   Poista
 5. Todella ärhäköitä pöpöjä on nyt liikkeellä, toivottavasti yksikään niistä ei ole iskenyt kynsiään sinuun.
  Ihanat kuvat ♥ Noin kauniita pilvienkeleitä en ole vielä onnistunut näkemään, mutta kyllä sellaisia näköjään voi nähdä ja vieläpä onnistuneesti kuvatakin :)
  Parantavia, piristäviä auringonsäteitä viikonloppuusi ♥

  VastaaPoista
 6. Ansku,kiitos!! <3 Ihana kuulla, että sinäkin näit enkelini.Olin nimittäin ihmeissäni,kun jotkut
  tuttuni eivät löytäneet enkeliä kuvistani ollenkaan, ja minustakin se oli kaunein koskaan näkemäni.

  VastaaPoista