tiistai 17. marraskuuta 2020

 

Monissa blogeissa kiertää nyt kevät/kesä-kuvista koosteita. Pistinpä omanikin tähän omaksi ilokseni pimeään iltaan, ja toivottavasti vähän sinunkin.

Kyllä nämä kesäkuvat antavat pitkämielisyyttä kestää tämä alkanut valottomampikin jakso vuodesta. Kyllä se uusi kevät sieltä taas pyrkii tulemaan heti uudenvuoden jälkeen. :)

Hiirenkorvat ja joutsenet,ah kevättä!

Varis se raakkuu reviirinsä.

Kohta suhisee korkealla koivuissa!

Västäräkistä vähäsen.

Kesä ja kukkakimput!


Kesä ja lupiinimeret. 


Tämä kesä teki minusta mumminkin.(kuva vävypoika)
 

Kesäillan taikaa. 

Kukkia, kukkia, kukkia, ei koskaan liikaa kesällä!


Kesän pörinä.

Kesämeri.

Kesä on kuin kevyt perhosen siiven lyönti.

Tästä vielä tsemiä ensi kevääseen! :D

Mukavaa viikkoa!<3


8 kommenttia:

 1. Nämä sinun upeat, värikylläiset kuvasi kyllä kummasti piristävät mieltä, ja muistuttavat miten valtavan paljon kaunista, lämmintä ja ihanaa meillä on taas ihan pian odotettavissa ❤︎ Kunhan tämä "talvikausi" tässä nyt ensin kärvistellään pois alta ;)
  Eikä sitä vielä tiedä, vaikka ihan kunnon talvi tässä vielä saataisiin, ja minusta kevään tulo tuntuu aina erityisen hienolta juurikin ihan oikean lumi- ja pakkastalven jälkeen. Ei tämä pilkkopimeässä, läämälämpimässä ja kosteassa kelissä tarpominen ole mistään kotoisin.
  Kävin äsken pihalla vähän viilentymässä saunan jälkeen ja täytyy tunnustaa, että aika nopsaan tulin takaisin sisälle, sillä sen verran vilpoinen ja voimakas tuuli siellä puhalteli :D
  Nyt vielä tovi nettisurffailua ja sitten unten maille, sillä huomenna juhlistetaan perheen kesken esikoiseni 28-vuotissynttäreitä. Äitini odottaa eniten 4- ja 1-vuotiaiden lastenlastenlasten näkemistä, eikä ihme, niin ihania ja rakkaista nuo pikkuihmiset ovat.
  Kiitos näistä kauniista kesätunnelmista! Iloa ja valoa viikkoosi ihanainen ❤︎  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullutkaan tuota läämälämmintä,ihana!😊
   Sain itsekin ihanan virkistävän kesäruiskeen kun kävin kesäkuvia läpi,tässähän oli vain murto-osa.
   Olen kanssasi samaa mieltä,että kevät olisi vieläkin suloisempi oikean pakkastalven jälkeen.Tänä vuonna kevät alkoi vähän varkain pitkän "ei mistäänpäin kotoisin" olleen talven jälkeen,kun oli tuo koronakevätkin.Jospa saisimmekin edes hiukan lunta ja jonkin verran pakkasta tänä talvena,nämä sysipimeät illat vievät kaiken mehun ihmisestä.
   Voi,teillä ollut siellä mukava sukujuhla!Onnea esikoiselle!❤
   Minäkin odotan tyttärenpoikaa äitinsä kanssa kylille huomenna,en ole taas vähään aikaan nähnytkään.Poika taas kasvanut ja kehittynyt hurjasti,nyt siellä menee jo kaikki suuhun.😊
   Kiitos Ansku ihanainen,ilon ja valon pilkettä viikkoosi!❤

   Poista
 2. Ihastuttavan hempeä ja romanttinenkin vivahde kuvissasi. Suorastaan lumouduin katsellessani ensin ikkunastani räntäsadetta ja sitten aukeamaa koneelta, missä olivat sinun kesäheinä-lupiini, kesäkukkaistyttö ja maitohorsman kuvat. Mikän kesätunnelman ne saivatkaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuvat kun ottaa esille yht'äkkiseltään pimeänä marrasiltana,niiden energisoiva vaikutus on taattu!Koko kesän ihanuus muistuu niin väkevänä kaipuuna mieleen.
   Mutta,nyt rämmitään tätä pimeää täällä läpi,vielä pitää jokunen kuukausi odottaa,kun taas alkaa valo voittaa.
   Teillä siellä saattaa lumi jo auttaa tässä,meillä ei siitä tietoakaan vielä,tänäänkin kamala myrskytuuli ja sade,mutta n.10 lämpöastetta.
   Joulua kohti!😊
   Kiitos Aimarii!❤

   Poista
 3. Ah, ihania kuvia! Tämä on hyvä idea, että katselee valoisia, värikkäitä kuvia tähän harmaan ajan aikana. Itsellävoimavarat nyt todella vähissä. Valonpuute syö energiaa hirveästi.
  Onnellista torstaita Sinulle! Minä lähden ajelemaan töihin tuossa kamalassa myrskytuulessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä kesäkuvat toimivat vitamiinipillerin tavoin!😊
   Minäkin juuri tuossa ruoan päälle katselin pieni talo preerialla-ohjelmaa ja olen pilkkinyt suurimman osan sarjaa!😁Haukotuttaa ja väsyttää jo heti neljän jälkeen kun pimeä alkaa.
   Kiitos Piipe,mukavaa viikon jatkoa Sinullekin,kyllä me tämäkin talvi selätetään taas!Kova myräkkä oli täälläkin!

   Poista
 4. Nyt, vaikka tästä vuodenajasta tykkäänkin, tuli haikeus...olisipa kesä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain kesäkuviani läpi käydessäni tuoksuja ja linnulaulua mieleeni katselun lomassa,ja auringon lämmön tunsin selvästi.😍
   Nelisen kuukautta kun tässä taas jaksaa,alkaa helpottaa.Sinä olet syksyihminen,tämä marraskuu on itselleni pahin.Seuraava tiukka kohta on sitten helmikuussa.😁
   Kiitos Hannele,mukavaa joulun odottelua ja pusipusit Niilolle!❤

   Poista