tiistai 24. marraskuuta 2020

 


Talvi se käväisi pikavisiitillä, antoi hetken raikkaan muistutuksen itsestään, mutta kovasti oli kiire sillä, nyt olemme palanneet jo takaisin syksyisempiin tunnelmiin täällä etelärannikolla. Auringosta olen kuitenkin iloinen. Sitä mukaa kun suurennettu D-vitamiini annokseni purkista alkaa vaikuttaa piristävästi-nukunkin paremmin, aurinko antaa vielä lisäbuustia jaksamiseen nopeasti pimeneviin marrasiltoihin.

 

Rannassa merivaahto keikkui iloisesti rantavedessä,

 ja kun lahti voisi hyvinkin olla jo jäässä tällä hetkellä, melko epätalviselta meno vaikuttaa, kun pikkulaineet kimmeltävät auringossa.


Vaikka sisäinen vuodenaikakelloni on ollut jo toista vuotta täysin sekaisin, en voi sanoa pahastuneeni näistä iloisen "kesäisistä" näkymistä marraskuun lopulla, päinvastoin.

Auringonpaisteessa värit kirkastuvat ja ääriviivat tarkentuvat, ja saa paljon silmänruokaa, jota harmaat ja hämärät päivät eivät niinkään tarjoile.


Auringonvalossa näyttäytyy vedenpinnalla aina tämä leikki, josta erityisesti pidän. Kaksi puolta kaikesta, totuus ja illuusio, kuvajainen.


Mukavaa viikonjatkoa!❤


9 kommenttia:

 1. Marraskuussa aurinkopäivät ovat vähissä ja silloin kun niitä saadaan, voi iloita täysillä.
  Hyvää keskiviikkopäivää Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopoweria!😊
   Kiitos Piipe,mukavaa viikonjatkoa!❤

   Poista
 2. Ihanasti kuvissasi näkyy valo, aurinko!
  Hyvää loppuviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Hannele!❤
   Vaikka on marraskuun loppu,valo elävöittää ja kirkastaa kaiken aurinkopäivinä.😊

   Poista
 3. Niukalti on marraskuuun aurinko näyttänyt naamaansa. Purkista minäkin päivittäin otan D-vitamiinit.
  Kuitenkin pidän marraskuusta, eikä se tänä vuonna kaikkein pöllömpi ole ollutkaan. KUvissasikin on marraskuun kauneimpaa puolta. Pidän varsinkin kaislakuvasta.
  Täällä taitaa tulla talvi. On paljon lunta ja tänään jopa -18 pakkasta ja paljon kaivattu aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut ollenkaan pöllömpi,olen samaa mieltä.Kuivia ja kivoja päiviä on ollut ihan kiitettävästi.
   Tietäisitpä kuinka paljon olen ottanut kaisloista kuvia tuolla rannassa,minua kiehtoo varsinkin tämä syksyinen vastavalo graafisuus niissä.
   Ohhoh!18 pakkasastetta jo teidän suunnallanne!En oikein osaa enää kuvitella miltä parinkymmenen asteen pakkanen tuntuu,kyllä siitä niin kauan on kun täällä etelässä viimeksi oli.Mutta aurinkoiset pakkaspäivät ovat ihania.Saa nähdä saammeko me mustan joulun jälleen tänne etelärannikolle.
   Kiitos Aimarii!❤

   Poista
 4. Kaunista :) Valosta on hyvä nauttia, kun sitä on harvoin tarjolla näin marraskuussa. Täällä päin on mukavasti pakastanut, kivan kirpeä (nollan tuntumassa) lenkkeilyilma nyt viikonloppuna. Hyvää ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne sinulle Hensku!❤
   Tänään oli täällä täydellinen vastakohta kirkkaalle aurinkopäivälle,niin oli harmaata ja märkää,eilen saimme mekin nauttia siitä pienestä kirpakkuudesta,käytiin oikein pitkällä kävelyllä lähisukulaisten kesken.😊

   Poista
 5. Ihanaa, että olet pysähtynyt valon äärelle tallentamaan näitä huikeita marraskuisia tuokioita, joista saan katsojanakin iloa. Hämäränhyssystä, Tuija

  VastaaPoista