maanantai 20. heinäkuuta 2015


Ensimmäinen lomapäivä meneillään virallisesti!
Panostin aamupalaan, ja vaikka itse sanonkin oli kyllä maukas! :)
Pari munaa, tomaatteja,avokadoa,omalta parvekkeelta basilikaa ja persiljaa, pisaroita sitruunamehua ja Kreetalaista dakoa (täysjyvä ohraleipää, joka kovetetaan valmistaessa korpuksi uunissa ja liotetaan sitten hetki vedessä, paikalliset lorauttavat päälle oliiviöljyä ja raastavat tomaattia)Koristekukkaa en raaskinut syödä, meni maljakkoon. :)
Viikonloppuna haimme myös uusimmat Tori ostokseni.
Eteisen laatikko sai tuolin kaverikseen ja toinen meni parvekkeelle.
Ihanan iloiseksi maalattuja vanhoja puutuoleja.
Postiluukusta oli tipahtanut lehden mainos, ja ihastuin mainoksen bambiin. Vaikken valitettavasti voi ottaa kunniaa kuvasta (harmikseni kohtaamani rusakko eilisellä iltalenkillä oli niin nopsajalkainen, ettei kerennyt kuin ajatella kameraa, kun se jo oli mennyt menojaan) pakko oli laittaa tästä söpöydestäkin kuva blogiin. :)
Pavekkeella oli taas parissa päivässä tapahtunut valtavasti! Kyllä kasvit viihtyvät länsiparvekkeella, kun ei aurinko paahda, mutta valoa riittää kuitenkin.Taimena ostettu kukka oli salaa röyhäyttänyt kukinnan ja nuput loistoonsa.Kesäkurpitsakin on kohta valtava.

nami nam!  











6 kommenttia:

  1. Eikö! :) IIIIIIIIIIIIIso hali maamolta tyttölöörille sinne Kreikkaan! :) <3 <3

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen aamupala...nam! Ja tuolihan sopii mainiosti eteisen laatikon viereen...sinä hallitset nuo kirppariostokset! Itse olen vähän sellainen jahkaaja ja tavara jää yleensä hankkimatta :)
    Parvekettasi olen ennenkin kehunut viihtyisäksi ja kehunpa jälleen!!

    Pilvisen päivän jatkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa! :) Minulla tulee hankittua kirppari-linjalta vaatteista lähtien! :)On se vähän sellainen harrastus... :) Välillä pitäisi rajoittaa, kun "turhaakin" kerääntyy, koska aina jotain ihanaa löytyy, jos lähtee hakemalla hakemaan ;)

      Poista
  3. Hei ihana <3 Aamiaisesi näyttää herkulliselta :) Kukkaisia päiviä toivotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! :) Kaikkea kaunista sinunkin päiviisi! :)

      Poista