maanantai 25. huhtikuuta 2016Päätin karkoittaa kylmän sään harteiltani ja etsiä edellisien kesien rehevää vihreää ja auringon lämpimiä päiviä vanhoista kuvistani.
Juuri näissä tunnelmissa haluaisin nyt astella. <3
Ahvenanmaalle on kyllä päästävä uudestaan!
Vaahteramäen Eemeli voisi kopistella puukengissään vastaan tuolta mutkan takaa? :)

12 kommenttia:

 1. Kerran olemme nuoruudessa mieheni kanssa viettäneet pitkän viikonlopun telttaillen Ahvenanmaalla...Ei olisi lainkaan huono idea vierailla siellä uudelleen, mutta ilman telttaa :D

  Kauniita muistelokuvia!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, että nuorempana sitä venyy aika alkeellisiinkin olosuhteisiin.Nyky-ikäisenä vähän haluaa ehkä päästä vähemmällä säätämisellä :)Ahvenanmaalle kyllä minäkin lähtisin uudestaan, vaikka vuokrafilarilla kiertelemään.Kaunis paikka.
  Kiitos Sirpa!

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihania ihania kesäkuvia! Ahvenanmaa on sielunmaisemani ja tuskinpa muuten Airisrannassakaan olisimme. :) Kuvista leviää auringon lämpö ruudun taakse. Ahvenanmaa on upea paikka! Ja juuri niin - Eemeli vain puuttuu kuvasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! :) Itsekkin sain eilen näistä maisemista lämpöä, kun muuten oli ja on tänäänkin niin kauhean kolea sää. Koskahan taas lämpenee...
   Ahvenanmaa on tosiaan hyvin kaunis paikka ja kotoisasti kutsuva.Tuonakin päivänä, kun kuvailin tuntui, että ihan maisemat ottavat syliinsä.Ja vähän sellainen vanhanajan tunnelma.Sellainen ihana! :)

   Poista
 4. Kesän vihreyttä, punamullalla maalattuja taloja, risuaitaa- maalaisromantiikkaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niitä! :)Kaikkea mainitsemaasi niin kovasti kaihoan jo!Enkä taida olla ainoa näinä koleina päivinä.
   Kiitos Seija!

   Poista
 5. Aivan ihania, idyllisiä kesäkuvia!! Ihan sydänalassa sykähtää kun näitä kauniita maisemia katselee..... eihän tässä enää millään jaksaisi odottaa kesää, auringon paistetta ja lämpöä, tuota uskomattoman upeaa vihreyttä ja veden sineä.

  VastaaPoista
 6. Eikö olekkin ihanat maisemat!?:) Minäkään en jaksaisi enää millään odottaa.
  Lehtien havinaa,lämmintä kesätuulta,laineiden liplatusta,aurinkoa,kukkaniittyjä jne. jne. <3
  Kun olisi edes lämmintä kevättä aurinkoineen nyt, mutta tällaista kylmän koleaa ja sateista pitelee... kun nyt tulisi kuitenkin sitten lämmin kesä,eikä sateinen pliis. :)
  Kiitos Ansku!

  VastaaPoista
 7. Kyllä Suomen suvi on ihanaa aikaa! Ja Ahvenanmaalla aivan erityisen viehättävää kesällä. Olen siellä pari kertaa käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen suvi on ihan parasta aikaa! :) Ja Ahvenanmaalla on todella kauniit maisemat ja viehättävää pikkukaupunki tunnelmaa.Sinne tosiaan haluan kyllä mennä toistamiseen.
   Kiitos Tarja vierailustasi,kävin itsekkin kurkkaamassa sinun ihanaa blogiasi.<3

   Poista
 8. Ahvenanmaalla on kuin olis ulkomailla. Olemme ajaneet siellä autolla ja viikon jopa polkupyörillä. Siellä on hyvät pyörätiet ja turvallinen ajaa. Saari on niin vihreä, että ihan huikaisee. Tosin huonokuntoisen kannattaa katsoa, ettei valitse juuri niitä paria reittiä, jossa on jyrkät mäet, satakuntalaisittain vuoret :) Minäkin taluttelin paljon, mutta ei haitannut, kun ei ollut kiire minnekään.
  Ahvenanmaalta löytää merenrannan ja vehreän maaston kymmenessä minuutissa. Välimatkat on häkellyttävän lyhyitä. Kuvien myötä tuli ihan ikävä näihin maisemiin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Leea kommentistasi! <3 Ahvenanmaa oli tosiaan ihanan vehreä paikka, ja juuri sellainen kesäparatiisi, kuin olla ja saattaa.Niin kauniit maisemat ja paljon nähtävää.Sinne on päästävä vielä uudestaan, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista