lauantai 30. huhtikuuta 2016Nimipäivänsä lisäksi rakas Mirjam Matilda mummini olisi tänään viettänyt 100-vuotis syntymäpäiväänsä.
Hyvää Wappua,nimi-ja syntymäpäivää mummi! <3
Kuvassa suruinen pikkuminä mummin sylissä lähtökuopissa mummolasta kotia kohti Helsinkiin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! <3 Kiitos ja aurinkoista Wappua sinullekin!

   Poista
 2. Mitähän mahdat miettiä...?
  Ihanan herkkä kuva!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa aamulla, kun katselin meitä tuossa mummin kanssa.
   Olen ainakin hyvin surullinen, kun pitää lähteä ja mummi jää.Olin suvun ensimmäinen lapsenlapsi ja mummista tuli minulle hyvin rakas.
   Kiitos Sirpa! <3

   Poista
 3. Juuri tuo mitä Sirpalle vastasit kuvastuu hyvin ilmeestäsi ja tuo ajatus minullekin tuli heti kuvan nähtyäni mieleen.
  Nyt pystyn hyvin samaistumaan tuohon mummisi tunnelmaan.

  VastaaPoista
 4. Olen paljon ajatellut sitä, että jos minusta tulee joskus mummi,haluaisin luoda lapsenlapseeni/lapsiini samanlaisen suhteen,kuin meillä oman mummin kanssa oli.
  Muistan mummin viimeisinä kuukausina,kun hän ei enää tuntenut minua altzheimerin viedessä häntä syvemmälle muistamattomuuteen.Istuimme vierekkäin hänen sängyllään ja silitin hänen kättään.Jotenkin tuntui, että mummi kuitenkin jollain tasolla tiesi, kuka minä olin.
  Jotenkin myös uskon, että helposti lasten,varsinkin esikoisten ja mummien suhde saattaa muotoutua vieläkin rakkaimmiksi,kuin lasten ja äitien, ainakin äitien ruuhkavuosina.Uskon, että oma tyttärenikin sai kokea äitini ihan omakseen ja vain häneen keskittyväksi, kun minä yritin parhaani mukaan huolehtia myös pikkuveljestä tyttären lisäksi arjessamme.
  Kiitos Seija! <3

  VastaaPoista