keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Joulu puskee itsensä läpi, vaikka kuinka yrittäisi vielä vähän aikaa pidätellä vain syksyn tunnelmaa.Vastahan se kesäkin loppui? 
Ja sitten voivottelemme pitkää talvea...jos Uusi-Vuosikin saapuu samalla tohinalla,pitäisi kohta pistää rairuohot itämään :D
Leikki leikkinä, alan itsekkin kyllä kypsyä ajatukseen joulusta.Kaivoinkin sitten nuo kynttilänjalat esille ja kaippa sitä voisi valonauhan lisäksi jotain aiheeseen liittyvää alkaa ripotella kotiin.

6 kommenttia:

 1. Nyt onkin aika kaivaa kynttilät esiin, tunnelmoidaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en harrasta juurikaan punaista väriä sisustuksessa, mutta kyllä piristää harmauden keskellä :)
   Ja ne kynttilät!!! ;)

   Poista
 2. Kynttilöitä ja valoa kyllä, mutta jouluajatukset haluan vielä pitää piilossa itseltänikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taistelin vastaan, kun tuntui, että ei vielä ole aika, mutta nyt olen antamassa periksi pienimuotoisesti :) Olen myös ihminen, joka heti joulun jälkeen olisi valmis keräämään kaiken joulun pois ja muuttamaan vihreään ja keltaiseen väriin ympärilläni, eli kohti uutta kevättä! :)

   Poista
 3. Kynttilät ja tunnelmavalot jo esillä, mutta eihän vielä nyt joulua..:)

  VastaaPoista
 4. Juu, ei minunkaan kotona mitään tonttuja laiteta kuin vasta lähempänä joulua, mutta juurikin kynttilöitä ja ehkä jotain suuntaa.antavaa talvista koristelua. :)Jotenkin tuntuu, että yrittävät tuota joulua työntää joka vuosi aiemmin ja aiemmin. Kauppakeskuksissa jo joulukoristeet ripustettu jne.Mutta kyllä täälläkin ajelehditaan sitä joulua kohti, kun tämä syksy on jo kutakuinkin ohi ruskineen.

  VastaaPoista