torstai 26. marraskuuta 2015


Odotan lumen tuomaa valoisuutta, mutta vettä vain sataa ja se ei pimeyttä lainkaan suloistuta,päinvastoin.
Olen tehnyt pieniä löytöjä.Nyt kun näitä oransseja persimoneja saa, huomasin kuinka kauniit kukat niihin kuivuu päihin.Näistä saisi ihania kranssiaineksia.
Olen poltellut kynttilöitä joka ilta ja fiilistellyt täällä kotipesässä.
Marraskuu jo lopuillaan,ensi viikolla virallisesti jo joulu.
Tuntuuko muista,vai vain minusta, että tänä talvena joulua tarjoillaan aikaisempia vuosia aiemmin.Mainokset täynnä jouluruokia,koristelut jo joka puolella,joululauluja soi radiossa jne... kunhan vain ei kokisi inflaatiota tämä talven odotetuin juhla.
Ehkä loka-marraskuulle voisi kehittää oman juhla-aikansa? Kynttilänkuu,leipomakuu,neulontakuu,hiljentymisenkuu,talviunillekuu..? :)Niin saisi se joulu suuren juhlansa oikeaan aikaan ja isolla tunteella, ilman kenraaliharjoituksia.
6 kommenttia:

 1. Kynttiläkuu olisikin hyvä nimi tälle pimeälle ajalle.
  Taidan myös ruveta keräämään noita persimonin kukkia:)

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Sirpa! Harmittaa oikein, kuinka monta kukkaa on jo mennyt roskiin, kun ei ole aiemmin huomannut, kuinka kauniita ne on.:)

  VastaaPoista
 3. Nuo loka- marraskuun juhlat olisivat hyvä juttu. Entisen kekri-juhlan uudelleen henkiin herättäminen kunnolla.....
  Hienoa oranssia sinulla!
  Jossain jo kerroinkin, että oranssi on mielivärini. En koskaan pidä sen värisiä vaatteita, mutta esim kukat, persimonit etc. täydellistä. Minäkään en ole huomannut ennen noiden persimonin kukkien kauneutta. Hevoskastanjan pähkinät siilikuorineen kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Seija! Minun poikani pienenä taas ei juurikaan halunnut muun värisiä vaatteita, kuin oranssin, jos sai itse päättää..nykyään ei enää. :) Nuo yht äkkiset huomioinnit ovat mielenkiintoisia. Esim. juuri nyt nämä persimonin kukat..on sokea niille pitkään ja sitten huomaa.:)

  VastaaPoista
 5. Minä tuuletan marrasjuhlan puolesta, kyllä! Ja niihin juhliin voisin uinahtaa, talven nukkua, heräillä helmikuun lopulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos kommentistasi Satu! Minä voisin jaksaa marrasjuhlien jälkeen vielä joulun ja uudenvuodenjuhlat, mutta sitten voisin minäkin sammua sinne maaliskuun lopuille! Tammi ja helmikuu ovat kyllä ne pisimmät...

   Poista