torstai 5. marraskuuta 2015

Pidän erityisesti tämän hetken näkymistä Helsingissä,kun paljaat tummat puut piirtyvät puuterisia vanhoja taloja vasten.
Tämä tosin vaatii kirkkaan, aurinkoisen sään, kun ääriviivat ovat teräviä.Harmaana päivänä näky ei ole ollenkaan graafinen.
Samoin minua viehättää laskevan auringon viimeiset lämpimät kajot, jotka heijastuvat tiettyihin kohtiin talojen seiniin.
6 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään alastomista puista kaupungin katujen varsilla. Joskus aikoinaan kävinkin Hämeenlinnan kduilla kuvaamassa. Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa!Niissä on ihana oma tunnelmansa.Muutenkin, kun nostaa katseensa ihmismassojen ja liikenteen yläpuolelle, näkee paljon kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti kuvasit taloja. Lehdettömät puut koristavat, eivät peitä kauniita seiniä. Kolmas kuva on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa!Joka päivä huomioin jänniä yksityiskohtia Helsingissä. Nuo vanhat talot ovat kyllä hienoja. Uskon, että turistit pitävät pääkaupunkiamme aika kauniina.

   Poista
 4. Minäkin pidän oksistojen graafisista linjoista, jotka piiloutuvat kesällä lehtivihreään.
  Ja vinosti tuleva syksyn valo on hieno!
  Mutta.
  Vain niin kauan kun taivas on kirkas, sitten kun pilvien tasainen harmaus painuu puiden latvustoihin asti ja tätä jatkuu viikkokausia,
  niin ..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä!:) Vähän jo pelottaa se harmaa roikkuva raskaus, joka peittää alleen melkein kaiken kauniin maisemassa...tienoista tulee jotenkin rääsyisen ja aneemisen näköisiä...silloin tarvitaan paljon mielikuvitusta!Jos tästä harvinaisen sitkeästä auringonpaisteesta on luovuttava, niin kiitos se pikku pakkanen jä vähän lunta maahan.

   Poista