lauantai 19. maaliskuuta 2016

Aurinkoista Minna Canthin päivää!
Tämä valo ja keväisyys on niin mieltä ylentävää.
Oma viretaso kohonnut ja mieli vaaleanpunainen ja hennonvihreä.Lisätään siihen vielä pirteää limeä ja lämmintä keltaista keväästä riehaantuneella reteydellä! :)


8 kommenttia:

 1. Täällä on koko päivän ollut tasaisen harmaata...mutta kyllä se aurinko viellä täällä Lounais-Suomessakin paistaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erilaista säätä pitelee alueittain näinkin pienessä maassa. :) Kohta paistaa kuitenkin kaikilla, kun saamme tuon kevään taas hyvään vauhtiin tämän kylmän takauman jälkeen. :)

   Poista
 2. Valoa on ollut mukavasti, mutta turhan kylmä tuuli puhaltaa...

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sirpa! Kylmä tuuli kyllä hiukan tärvelee muuten niin kaunista säätä.

   Poista
 3. En raaski vielä luopua mieluisesta talvitakistani ja talvikengätkin kestävät vielä muutaman päivän (sitten suutariin) eli ihanan aurinkoinen päivä, vaikka tuulen mukana lentelikin pienen pieniä lumipalloja.

  Ihanan pirteä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Minä kerkesin jo ottaa kevyemmän takin käyttöön hetkeksi, kun oli ne lämpimät päivät tuossa. Mutta palasin kiltisti paksumman takin syleilyyn, on niin raaka,kylmä tuuli nyt.

   Poista
 4. Luin äsken loputkin ihanat eläinpostauksesi ja täytyy hieman kateellisena todeta, että sinulla jos jollain on ainutlaatuisen hienoja kokemuksia monenlaisten eläinten hoidosta ja niiden kanssa elämisestä ♥
  Auringonpaistetta, lumien sulamista ja värien lisääntymistä, kyllä kevät vaan on ihanaa aikaa. Kodissasi näyttääkin jo kauniin keväiseltä ♥

  VastaaPoista
 5. Eläimet kuuluivat oleellisena osana perhe-elämäämme, kun olin lapsi.Ei sitä silloin niin osannut ainutlaatuisena pitää, kun oli niin tavallista. Nyt kyllä osaan arvostaa noita kokemuksia.Mietin joskus niitä lapsia, jotka asuvat kaupungissa, ja joilla ei oikeen ole mitään
  kosketusta eläimiin ja villiin luontoon.Oppivatko he koskaan nauttimaan niistä upeista hetkistä luonnon huomassa,vai sivuuttavatko he nämä asiat aikuisenakin?

  Kyllä kevät on hurmaavaa aikaa! Kiitos Ansku!<3

  VastaaPoista