keskiviikko 13. joulukuuta 2017



Eilinen myräkkä ei estänyt minua lähtemästä hissukseen kävelemään rantaan.
Olen kahden päivän sairauslomalla kipeytyneen selän takia. Istuminen, eikä varsinkaan makaaminen tunnu hyvältä, joten lääkärinkin suosituksesta lähdin sateenvarjoineni käpsimään. Räntää tuli ihan omiksi ja luultavasti muidenkin tarpeisiin. Saatiin ainakin valkeaa. :)
Kauhuskenaario toteutui sitten tänään. Eli eilinen lumisohjo on yöllä jäätynyt kokkareiksi ja liukkaiksi kävelyteiksi. Aurinko paistaa kauniisti siniseltä taivaalta ja tekisi niin mieleni lähteä taas ulos köpöttelemään, mutta en yksinkertaisesti uskalla. Se tässä selän kanssa vielä puuttuisi, että liukastuisi ja kaatuisi.

Maanantaina kun tulin aikaisemmin lääkärikäynnin jälkeen kotiin, allapäin olijaa odotti aivan ihana pullea ja salaperäinen kuori. Ah, miten rakastankaan saada käsinkirjoitettuna nimelläni varustettuja kirjekuoria! Kuoren avaamisessa on oma nostalgiansa. Nykypäivänä niin harvinaista herkkua. Muistan nuoruudessani pitkät kirjeenvaihto rupeamat ja kuinka odotinkaan aikoinani ex-mieheni kirjeitä hänen armeija-aikanaan, joka kesti Kreikassa 2- vuotta.

Satu, jonka herkkiä ja unenomaisia kuvia ja ihania ajatuksia käyn ihastelemassa hänen sivukujilta- blogistaan, kiitokseksi arpajaisvoitostaan oli laittanut minulle niin kauniita, omista kuvistaan tehtyjä kortteja ja retrokankaasta tehdyn ihanan pirteän korun. Kiitos Satu! Luulen, ettet uskokkaan kuinka lämmitti mieltäni juuri tuolla hetkellä erityisesti.
Pienetkin asiat ovat suuria ja tärkeitä, varsinkin hetkinä kun itsellä siipi maassa.<3

Älkää vain liukastuko! <3 <3


























20 kommenttia:

  1. Satu on taitava kuvaaja ja taitava kynäilijä♥
    Nuorena minlla oli monta kirjeystävää...osan olin tavannut joskus ja osaa en. Oli tosi kiva saada aina kirja. Todella ikävää, kun se(kin) tapa on jäänyt...ei meilit ole lainkaan niin mukavia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sitten ymmärrätkin hyvin tuon vanhan kirjeiden kaipuuni. :)
      Meilit vaan ovat jotenkin persoonattomia.Säälittää myös kun kaunokirjoitus on kohta historiaa varmaan.Meillä oli nuorena tyttöinä ystävättäreni kanssa jopa tapana kirjoittaa kirjeet mustekynällä, ihan siis sellaisella mustepulloon kastettavalla teräkynällä.Olisimme muutenkin halunneet elää edellisellä vuosisadalla.:)
      Kiitos Hannele! <3

      Poista
  2. Eilen oli todella satumaisen kaunista, itse en vaan ehtinyt kameraa ulkoiluttamaan:(
    Mutta, sinun kauniita kuvia eiliseltä on kiva katsella!! Kauniita postikortteja myös olit saanut.

    Paranemisia ja mukavaa viikon jatkoa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa kannustavista sanoistasi ja mukavaa viikon jatkoa! <3

      Poista
  3. Upeita kuvia!
    Mukavaa kun sait mieltä piristävää postia, kauniita kortteja.

    Harvemmin tulee nykyään kirjoiteltua ihan oikealla paperille.
    Joulukortit lähetän vielä vanhanaikaisesti paperisella kortilla.
    Netti kortteja tulee muutama lähetettyä.

    Toivottavasti vointisi pian helpottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liplatus! <3 Minä olen hiukan tällainen nykyteknologian vastarannankiiski. :) Ei minulla ole edes älykännyä.Tykkään kaikesta "vanhanaikaisesta" ja oikeat kirjeet ja korttien lähettely kuuluvat näihin.Mutta nykypäivä on nykypäivää ja meidän dinosaurustenkin on opittava uusia juttuja joka päivä. :)

      Poista
  4. Nastakengät ovat ihan ehdottomat! Tehtiin siskon kanssa tänään reipas 1,5 tunnin kävelylenkki, joka olisi taatusti jäänyt tekemättä ilman icebug-nastakenkiä. Parasta noissa nastakengissä on se, että voi kävellä reippaasti ja rennosti pitkin askelin, eikä tarvitse köpötellä etukenossa ja pelätä kaatumista. Suosittelen lämpimästi sinullekin :)

    Ihanat kuvat eiliseltä! Tällaisia talvisia maisemakuvia on niin kiva katsella, kuten ihan varmasti myös saamiasi kauniita postikortteja ♥

    PS. Se sinun suunnittelemasi luonnon kukkaniitty on kerrassaan loistava ajatus!!! ♥ ♥
    Viimeksi sain ihastella luonnonvaraisia niittykukkia runsain määrin Linnansaaren kansallispuistossa Etelä-Savossa, kun toissakesänä Saimaalla seilasimme :)

    Pikaista paranemista ja mukavaa viikon jatkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ansku vinkistä.Kävinkin heti katselemassa noita kenkiä netistä.Pakkohan sellaiset on hankkia.Tuo mainintasi, että voi kävellä pitkin askelin ja rentona oli paras suosittelupuhe! :)Minulla on ripeä kävelytyyli, enkä tykkää yhtään köpötellä etukenossa. :)

      Voi, olet päässyt ihastelemaan luonnonvaraista kukkaniittyä! Minä jouduin oikein suojelemaan isännän suvun kesäpaikalla takapihan ruohokentälle syntynyttä pientä plänttiä luonnonkukkaniittyä viime kesänä. Jättivät ajamatta ruohonleikkurilla, kun oikein nätisti pyysin. :)
      Kiitos Ansku! <3

      Poista
  5. Voi harmi, että selkä krenaa. Toivottavasti asettuu ennen joulua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tästä.Hassua, että kipeytyi hierojan vähän liian riuskoista ristiselän painamisista.Piti päästä hartijajumeista ja kipeytyikin selkä. :)Tuikki tosi kipeästi tietyissä, erityisesti kumarrusliikkeissä, nyt alkaa tulehduskipulääkkeillä olla aika hyvä.
      Kiitos Piipe! <3

      Poista
  6. Kauniita maisemia! Kiva, että saitte lunta. Toivottavasti selkäsi paranee pian. Mukavaa viikkoa!<3

    VastaaPoista
  7. Voi ei, toivottavasti selkäsi paranee pian! Liukasta on täälläkin, eilen ajoin töihin ja sieltä pois kauhusta jäykkänä, niin surkeassa kunnossa ovat tiet kun on sohjoa päällä ja jäätä alla... Ihanaa postia olet saanut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kamala!Juuri tuo onkin pahinta kun on jäätä joko sohjon tai uuden lumen alla.Monta "pitkää askelta" on tullut otettua juuri noissa tilanteissä,kun jalka lipeää.
      Kiitos Hensku! <3

      Poista
  8. Kauniita lumimaisema kuvia olet ottanut! Voih..toivottavasti selkäsi paranisi pian❤ Tuollaiset postit on sitten mukavia! Leppoisaa talvipäivää❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde ja leppoisia talvipäiviä sinne sinullekin! <3

      Poista
  9. kauniita kuvia! Nastakengillä on nyt saanut liikkua, järkyn liukasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella liukasta!Tuossa aiemmin jo Anskukin suositteli nastakenkiä.Pitää sellaiset hankkia, ettei katko luitansa.
      Kiitos Sussi! <3

      Poista
  10. (Minä vastasi tähän jo kerran, mutta jonnekin se on taas kadonnut - tai ehkä vain unohdin painaa julkaise, hih)
    Mielikuvani tässä ovat talo puisen keskellä ja aita ja puu.
    Tuollaiset icebugit minäkin hankin muutama vuosi sitten, ja tosi on, ne ovat nykytalvina miltei välttämättömät. Melko rennosti niillä voi lenkillä kävellä, kun muutoin joutuisi jäykin vartaloin varovasti kulkemaan pientaireita pitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat mielinäkymät! :)
      Tuo salaperäinen talo kiehtoo minua todella, kesät talvet.En koskaan näe siellä mitään elonmerkkejä,jotenkin näyttää autiolta.Ottaisin! :)
      Tuona päivänä se oli erityisen kaunis puiden lomassa.
      Nuo icebugit on ihan pakko hankkia. Tänäänkin taas joutui kokovartalo tönkkönä töpöttelemään jäisillä muhkuroilla.
      Välillä minäkin ihmettelen, että mihinkäs se kommenttini onkaan kadonnut.(-lue luultavammin juuri olen unohtanut painaa julkaise nappia. ;) )
      Kiitos Seija! <3

      Poista