sunnuntai 20. joulukuuta 2015


Teimme mutsimuikkusen kanssa etelänmatkan.
No, ei nyt palmupuita, eikä turkoosia merta, mutta sumuinen Tallinna.:)
Taatelisiirappia, savusuolaa,himalajansuolaa,parin euron punkkuja,smetanaa,joulumakeisia ja viskiä. :)


6 kommenttia:

 1. Hups, onpas sumuista! Tallinna on Tallinna ja voittaa etelän aurinkorannat....siis minun ajatuksissani ainakin. Hyvässä matkaseurassa on vieläkin kivampaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva reissu oli!:)Kotimatkalla oli vielä hyvä artisti, niin oli oikein lekoisaa :) Varsinkin kesällä Tallinna on kyllä ihana. Ovat vähän rohkeampia ja omaperäisempiä, kuin me jäyhät suomalaiset kaikessa yrittämisessään.Siellä löytää vaikka mitä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

  VastaaPoista
 3. Sumuista näyttää olleen.
  Pari kolme kesää tainnut vierähtää, kun olen viimeksi Tallinnassa käynyt, ehkä olisi aika kaupunki päivittää, vaikka ensi kesänä.

  Mukavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä kannattaakin mennä.Kaupunki on mielestäni muuttunut ja muuttuu koko ajan edukseen.
   Mielenkiintoisia kahviloita, liikkeitä ja ravintoloita.Ihailen tosiaan heidän rohkeuttaan ja persoonallisuuttaan.Upeita oivalluksia jne. Taitaa olla säädökset ja säännöt siellä ihmisystävällisempiä ja maalaisjärjellä tehtyjä. :)Kiitos ja mukavaa jouluviikkoa <3

   Poista
 4. Tallinnassa on kyllä paljon mielenkiintoista. Omastakin käynnistäni on jo aikaa.

  Mukavaa viikkoa sinulle minunkin puolestani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Paljon taiteilijoita,innovatiivisuutta ja sellaista meille usein vähän vierasta itsevarmaa tekemisen makua oman idean eteen, vaikkei niin istuisikaan valtavirtaan.
   Voisin hyvin kuvitella viihtyväni vaikka parin viikon loman hyvillä säillä kesällä.Niin on paljon ihmettelemistä. Kiitos ja mukavaa viikkoa <3

   Poista