keskiviikko 6. tammikuuta 2016


Jeeee!


11 kommenttia:

 1. Onnittelut nuorille Leijonille <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä! :) Niskat kipeänä jännityksestä :)
  Oikein mukavaa Loppiaista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin mukavaa Loppiaista sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli mukavaa katsella poikien onnea pelin loputtua...ja pikkuisen kävi sääliksi vastustajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä he kultansa ansaitsivat <3 Ai sinäkin tunnet tuon säälintunteen häviäjien suhteen..niin minäkin..niin säälitti vastustajat,kun olivat niin allapäin,ja kuinka lähellä se oli, että olisi ollut toistenpäin.

   Poista
 5. En "uskaltanut" aina edes katsoa, niin jännittävää oli :)

  Mukavaa pakkas-loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen trilleri oli kyllä aika ajoin, varsinkin se 6 sek.ennen loppua tehty tasoitus..Se on jotenkin tuolla selkänahassa, että monasti on sitten mennyt niin, kuin on pelännytkin... mutta tällä kertaa näin! :)Mukavaa Loppiaista sinnekkin!

   Poista
 6. Tätä me suomalaiset tarvitsimme! :) Mukavaa loppiaispäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, ajattelin juuri samaa!Suomalaiset tarvitsevat nyt yhdistäviä tekijöitä ja perusturvallisia tuntemuksia. Mukavaa Loppiaista myös ihanaan Airisrantaan!

   Poista
 7. Minun täytyy myöntää, että nukuin jo silloin, kun olin saanut kirjani loppuun. Toki meilläkin sitä seinän takana seurattiin. Jääkiekkoa tulee niin useinkin, että en jaksa sitä seurata. (Toisin on joka toinen vuosi tulevien jalkapallon em/mm-kisojen :)
  Mutta siinä olen samaa mieltä, että positiivisia hetkiä ja asioita me tarvitsemme.

  VastaaPoista
 8. Minulle kävi toisinpäin.:) Oli niin paljon adrenaliinia veressä, että kesti kotvan, ennen kuin nukkumatti tuli.Onneksi oli vapaapäivä tänään.Itse en seuraa jääkiekkoa muuten kuin nämä nuorten ja sitten keveemmällä miesten mm matsit.Jalkapalloa minä en jaksa seurata, kun siinä taas ei ole juurikaan tätä mitallitoivehumua Suomen osalta :)Toki joudun myös sitä sivusta kuuntelemaan, kun isäntä taas tykkää kovasti myös siitä.

  VastaaPoista