perjantai 1. tammikuuta 2016


Toivotan Hyvää Uutta-Vuotta 2016 !!!

Sukulaisille ja ystäville ympäri maailmaa.Upeille keski-ikäisille bloggari-naisille, joista on muotoutunut hyvin tärkeä yhteisö minulle.Niille nuoremmillekkin, jotka täällä vierailevat, ja joiden blogeja päivittäin käyn ihastelemassa.
Meille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiva tuo uusi otsikkosi :)
  Myös minulle tämä viimevuonna alkanut bloggaaminen on tuonut uuden tärkeän yhteisön, joka miellyttävällä tavalla virkistää ajatuksia ja antaa erilaista näkökulmaa tai sitten jakaa omia ajatuksia hienolla tavalla.
  Hyvää Uutta Vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Seija!Itsekkin viime maaliskuussa vasta aloittaneena voin sanoa, että olipa hyvä, kun tuli aloitettua!Niinkuin sanoit, laajentaa katsontakantaa ja ruokkii omia ajatuksia, ja inspiroi!Juu, aloitus muuten sama, mutta nappasin kuvan pois, kun en osaa sitä pienentää siistiksi, ja esim.tyttäreni vähän sen kuvan valtavaa kokoa kommentoikin ;)Täytyy tänä vuonna paneutua näihin tekniikan asioihin ajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia sait tulitteista!

  Tähän blogimaailmaan kun juurtuu niin ei osaa poiskaan olla:)
  Hyvää ja antoisaa vuotta, Mirjam-Matilda!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sirpa!Olet oikeassa,vaikka takana onkin vasta vajaa vuosi, nyt jo juurtumista havaittavissa :)Löysin tuosta pikkuisesta digipokkaristani ilotulitesäädön, ja olen tosi tyytyväinen, kun oli vähän sellaista pimeään hakuammuntaa. :)

  VastaaPoista